Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4. maçında Trabzonspor, deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşı karşıya geldi. 90 dakika sonunda Trabzonspor ile Kızılcabölükspor sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.
Bordo-mavililerin 3. Lig temsilcisi önünde bu şekilde bir skor alması ise teknik direktör Ersun Yanal’ı, futbolcuları ve yönetimi topun ağzına getirdi. Trabzonspor’da yaşanan bu durumun ardından teknik direktör Yanal’ın da açıklamalarından anlaşılacağı üzere devre arasında bordo-mavilileri radikal değişiklikler bekliyor.
Bu değişikler arasında en yüksek görünen seçenek ise bazı isimlerle yolların ayrılması olacak. Bu isimler arasında sezon başında transfer edilen İbanez başı çekerken, kiralama ücretinin henüz tamamı ödenmeyen Suk’da gündemde. Suk ve oyuncunun kiralandığı Porto kulübü ile görüşme yapılacağı ve paranın tümünün istenmesi halinde oyuncunun kulüpte kalacağı ifade ediliyor.
 Yine Trabzonpor’a sezon başında kadroya katılan Ramil’de kiralık gönderilecek oyuncular arasında yer alıyor.
Bordo-Mavililerin defans hattına yapmayı düşündüğü stoper tranfserinin ardından Mustafa ile de yolların ayrılabileceği kaydedilirken Muharrem Usta yönetiminin ilk transferleri olan Muhammet ve Güray’ın durumlarının ise ne olacağı merek konusu oldu.
Trabzonspor’da bu isimlerin haricinde yine gönderilerek sürpriz oyuncular da olabileceği kaydediliyor.
 Bordo-Mavililerde sezon başında yolların ayrılması düşünülen ancak hiç bir taliplisi çıkmadığı için yıllık ücretinde indirime giderek takımda kalan N'doye'de iyi bir teklif gelmesi halinde satılacak isimler arasında yer aldığı kaydediliyor...