61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel 

Trabzonspor’a sezon başında Altınordu’dan olaylı bi şekilde transfer edilen ancak Bordo Mavililerin sözleşme şartlarını yerine getirmediği için oynatamadığı Salih Kavrazlı antrenmanlara başlayan Bordo Mavili takımın kadrosunda yer almıyor.

YORGUN DÜŞTÜ

Önce Ünal Karaman daha sonra Hüseyin Çimşir tarafından A Takımla idman yaptırılan ancak lisansı çıkarılamadığı için hiçbir maça çıkmayan genç oyuncu aşırı yüklenme sonucu yorgun düştü. Daha önceden de "kansızlık" tanısı koyan oyuncuyu daha fazla yormak istemeyen Bordo Mavililer dikkat çeken bir karar aldı.

KULÜP İZİN VERDİ

Koronavirüs nedeniyle lige verilen arada memleketi Giresun Görele’ye giden ve burada çalışmalarını sürdüren Salih Kavrazlı’ya Bordo Mavili kulüp tarafından ekstra izin verildi. 

GİRESUN'DA BİREYSEL ÇALIŞIYOR

Kendisine verilen özel program dahilinde Giresun’da çalışmalarına devam eden genç futbolcunun salgının sona ermesiyle birlikte yeniden Trabzon’a döneceği öğrenilirken teknik direktör Hüseyin Çimşir'in sık sık oyuncuyla görüştüğü gelen bilgiler arasında.  

 YENİ SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

Bordo Mavili takımla 1 yılını tamamlayıp 18 yaşına giren Salih Kavrazlı’ya federasyon kuralları gereğince boşa çıktığı için yeni sözleşme önerilecek. İlk görüşmeleri oyuncunun ailesi ve manejeriyle yapan Bordo Mavililerin genç oyuncuya 3 yıllık sözleşme imzalattıracağı kaydedildi.