61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor’da 1-24 Temmuz tarihlerinde Slovenya kampına götürülmesi kararlaştırılan Sefa Akgün ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Trabzonspor’un gelecek vaat eden oyuncuları arasına yer alan Sefa Akgün’ün temsilcisi ve ailesi genç oyuncunun yeni kontratını imzalamak üzere Trabzon’a geldi. Trabzonspor Genel Koordinatörü Özkan Sümer ile görüşme gerçekleştiren Sefa Akgün’ün ailesi mütabaka varamadı.

Sefa Akgün’ün temsilcilik görevini yürüten Hasan Anıl Eken 61saat’e yaptığı açıklamada “Sefa’nın da benim de hayalim Trabzonspor forması giymesi. Oyuncumuzla ilgili yeni kontrat imzalamak için dün Trabzon’a geldik. Bildiğiniz üzere Sefa milli formayı Trabzonspor’da en çok forma giyen (A Takım futbolcuları dahil) ikinci futbolcu konumunda. Türk futbolu ve Trabzonun önemli bir değeri olan Özkan Hoca ile çok seviyeli bir görüşmemiz oldu. Kendisine çok saygı duyuyorum. Bize asgari ücret teklif edildi. Ben oyuncunun kişisel gelişimi açısından bir çok masrafının bulunduğunu kendilerine ilettim. Örnek vermek gerekirse; İngilizce eğitimi, ekstra özel antrenör ile fitness dersleri, daire kiralaması, araba edinmesi, tatil masraflarını çıkartması, sağlıklı beslenebilmesi. Ancak bu taleplerim kulüp tarafından kabul görmedi. Üstelik, eğer ki Sefa kamp’da beğenilmezse 1461 Trabzon’a göndermek istediklerini söylediler. Benim görevim Sefa’nın doğru gelişip, tam potansiyeline ulaşması. Ben Sefa’nın 4’üncü lig seviyesinde başarılı olacağını düşünmediğimi söyledim ve ayrıldım. Henüz Trabzonspor Kulübüyle bir anlaşma sağlayamadık.” dedi.