Trabzonspor’da son durumu 61saat.com Spor Müdürü Hasan Tüncel değerlendirdi. Yavuz Gülgönül’ün sunduğu Basın Odası programında soruları yanıtlayan Hasan Tüncel, bordo - mavililerin transferde yaşanan son gelişmeleri aktardı. 

ABDULLAH AVCI TERCÜBELİ İSİM İSTİYOR

Şu an bakıldığında Trabzonspor’da tecrübe eksikliğini görmemek saçmalık olur. Belli. Tecrübe eksikliği şart. Savunma’da Vitor Hugo’nun gelişiyle tecrübe sağladı. Takımın beyni olan orta sahada genellikle tecrübeli oyuncular oynatılır. Bakıldığında genç oyunculardan kurulu bir orta saha var. Abdullah Avcı’da bu sorunun giderilmesini istiyor. 

BİLAL HENÜZ BİR TAKIMLA ANLAŞMA SAĞLAYAMADI

Bilal’in kendisiyle görüştüm. Henüz bir takımla anlaşmadı. Malatyaspor iddiaları var. Bilal, Trabzonspor’da ayrıldı. 

PLAZA İLE SÖZLEŞME FESİH GÖRÜŞMELERİ

Plaza ile ilgili de ciddi şekilde Trabzonspor kulübünün çalışması var. Muhtemelen yakın tarihte, fesih görüşmesi olacak. 

DİABATE’DE SON DURUM

Diabate ile ilgili ise oyuncunun menajeri ile problem yaşanıyor.  Oyuncuyu Trabzon’a getiren menajerler var. Mesut Özil’in bağlı olduğu şirkete ait menajerler. Bu oyuncu forma giyemediği için menajerlerle feshedildi. Türkiye’ye getiren menajerler Diabate ile ilgili para almayacaklar. 

ABDÜLKADİR ÖMÜR, ANTRENMANDA KORKUTTU

Abdülkadir Ömür’ün sakatlığı ile ilgili bilgi geldi. Bana gelen bilgi, İdman’da çarpıştığına dair. Ayrılmak zorunda kalmıştı. Şu an gelen bilgiye göre durumunun iyi olduğu, antrenmanda burkulma yaşadığı. Ancak şu an gelen bilgide devam ettiği yönünde. Tabi bu da teyide muhtaç bir bilgi.

EDGAR’A GELEN TEKLİFLER
Edgar ile ilgili teklifler var. Edgar’ın gönderilmesini, Trabzonspor ve Abdullah Avcı istemiyor. Trabzonspor uzun yıllar üstüne ilk defa uyumlu stoperler yakaladı. Trabzonspor Edgar ile ilgili gelen teklifleri reddetti. Edgar hafta sonu Trabzonspor ile maça çıkacak. 

HÜSEYİN TÜRKMEN, GÖNDERİLECEK Mİ?
 Hüseyin Türkmen için çok sayıda teklif geliyor. Şu an 4. stoper konumuna düştü. Kasımpaşa’da Hüseyin Türkmen’e talip. Abdullah Avcı’nın şöyle bir düşüncesi var. Edgar’ın durumu net değil, Hüseyin’i nasıl vereyim? Pandemi dönemindeyiz. Bir giden 10 gün gelmiyor, sakatlanan da aynı şekilde. Kısa süreli olsa bile maç trafiği sıkışık olduğu için 2 - 3 maç kaçabiliyor. 
Abdullah Avcı’nın bu konuda tereddüdü var. 

YUSUF ERDOĞAN İÇİN TEKLİF YAPILDI MI?
Trabzonspor, Yusuf Erdoğan için teklif yapmadı. Sadece Abdullah Avcı’nın oyunuyla  görüşmesi var. 

AFOBE GİDECEK Mİ?
Afobe’yi gönderemezsin. Çünkü forvet almadın. 

FORVET TRANSFERİ… 
Forvet transferi ile ilgili son durum ise… Abdullah Avcı’nın veya yönetimin menajerlere gönderdiği talep.. Tartışılmayacak forvet arayışı var Trabzonspor’da. Talebi bu yönde..