61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'de 2. yarının ilk haftası olan 18. haftada, şampiyonluk yolundaki iddialı takımlardan Trabzonspor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 6-0'lık skorla kazandı ve 2. yarıya müthiş bir başlangıç yaptı.
Maçın ardından konuşan Trabzonspor’un kaptanı Sosa, “Öncelikle 3 gün önce bir maça çıkmıştık. O maçtan sonra yorgunluk olacağını, belki yorgunluğun belirtileri olacağını tahmin etmiştik. Şansımız yaver gitti. Golleri erken bulunca biraz daha kontrollü oynayabiliyorsunuz. Yorgunluğun ortaya çıkmadan önce gollerin gelmesi güzel. Maçın başında ne kadar zor olacağını biliyorduk. Ama arka arkaya gelen gollerden sonra rahat galibiyet oldu” dedi.


Frikik golüyle ilgili Sosa, “Gol atmak beni de bütün takım arkadaşlarımı mutlu eder. Hem pozisyonum, hem de oyun içinde ki rolüm gereği goller atan ve sevinen biri değilim. Böyle bir golü uzun süredir bekliyordum. Dışardan duran top olması nedeniyle güzel görünüyor. Bu tip goller güzel göründüğü için beni de mutlu ediyor. Benim için önemli olan kazanmak. Hem kendi rolüm, hem de takımın galibiyet alması nedeniyle güzel goldü” dedi. 


Sosa, taraftarların oyundan çıkarken kendisine gösterdiği tezahürat ve sevgi sorulduğunda ardından sözleşmesini uzatacak mı sorusuna  “Tabiki gerçekten tarif imkansız duygular. Yapılamayacak duygular. buraya gelen insanlar bizi hep desteklediler. Her zaman ellerinden gelen yardımı gösterdiler. O insanları mutlu etmek, onlara gülümseme kondurmak önemliydi benim adıma. 
Hem annemin mesajları, kızlarım daha mesaj atacak yaşta değiller ama, eşimin gönderdiği mesajlar gerçekten mutlu ediyor insanları. Bu sevgiye karşın onları mutlu ediyorsak, bende çok mutlu oluyorum” dedi.