61SAAT SPOR SERVİSİ - ÖZEL HABER

G.Saray mağlubiyetinden sonra, takım ile birlikte olan idmanlarını izleyip, futbolcularına “Hırslı ve azimli oynadınız. Elinizden geleni yaptınız. Hakem hakkımızı yedi. Siz sahada formanızı terlettiniz. Mücadele azminizi tebrik ederim, yenildik ama benim gözümde yenilmediniz” diyerek, maçın hakkını futbolculara teslim eden Hacıosmanoğlu, G Saray maçından sonra teknik ekibe de güvenini tazelemiştir.

ÜÇLÜ ZİRVE YAPILMIŞTI

Hacıosmanoğlu-Şota ve Hurma üçlüsünün G.Saray maçından sonra bir araya gelerek, mağlubiyetin hak edilmeyen bir sonuç olduğu, takım oyunu ve disiplini ile futbolcuların performansının iyi düzeyde bulunduğu konusunda hem fikir olunmuştu.

Bu üçlü zirvede, takım içindeki sorunlar da masaya yatmış, sorunların çözümünde Süleyman Hurma tek yetkili olarak görevlendirilmişti.

Üçlü zirveden çıkan sonuçlardan biri de, özellikle Osmanlıspor maçından galip gelinerek, taraftara ve camiaya güvenin yeniden aşılanması ile ilgili ilke kararaydı. Bunun için, yönetim, bazı ödemeleri bile yaptı. Bu konuda Hurma’nın ödemelerde bir aksaklık olmamalı talebine Başkan uydu ve bu konuda sıkıntısı olan futbolcu kalmadı.

Osmanlıspor mağlubiyeti üzerine, yönetim ve Hacıosmanoğlu, bu kez sorgu masasını kuruyor.

Hacıosmanoğlu önce Şota ile yüz yüze bir görüşme yapacak. Sonra, Süleyman Hurma ile Şota olmadan bir buluşma gerçekleştirecek, ardından üçlü yeni bir zirve ile bir araya gelecek.

HURMA'YA KRİTİK 6 SORU

Bu ayrı ayrı buluşma ve toplu görüşmede Hacıosmanoğlu Şota’ya ve Hurma’ya şu soruları soracak.

-Takım niye kötü?

-Sorun yaratan futbolcu var mı?

-Aksayan yönümüz ne?

-Yönetimden beklediğiniz de karşılığını alamadığınız bir talebiniz var mı?

-Neyiniz eksik?

-ŞOTA’YA; Elinde alternatifli bir kadro bulunuyor, daha yaratıcı olman için ne kadar zamana ihtiyacın varsa o zamanı sana veririz. Rahat ol. Strese girme.

-HURMA’YA; Futbolun patronu sensin, radikal kararları tespit et bize uygulamak düşer. Hiç kimseden çekinme.

ÖDEMELER GECİKİYOR MU?

Osmanlıspor mağlubiyetinden sonra bunun en önemli nedeninin, ödemelerde gecikme olduğuna dair söylentinin kulaktan kulağa yayılmasından sonra Hacıosmanoğlu, Hurma’ya, hangi futbolcunun ödemesinde bir gecikme var ki, böyle bir söylenti çıkıyor diye de uyardığı öğrenildi.

Hacıosmanoğlu, herkes ücretini tıkır tıkır alıyor derken, ödemelerdeki yaşanan sıkıntıların rutin olduğunu, benzer sıkıntının bütün kulüplerde de yaşandığına dikkat çekti.

M’BİA’NIN DİKKATİNİ ÇEKECEK

Öte yandan Başkan Hacıosmanoğlu’nun oyun kaptanı olarak takıma aldığı ve büyük ümitler beslediği M’bia’nın son maçlardaki forum düşüklüğüne de el attığı öğrenildi. Hacıosmanoğlu Şota’dan izin alarak, M’bia ile da bir yüz yüze görüşme yapacağı öğrenildi. Bu görüşmede, Hacıosmanoğlu, M’bia’ya kendine gel kendini oyuna ver, takıma faydalı ol diyeceği öğrenildi.