61SAAT SPOR SERVİSİ - ÖZEL

Trabzonspor’da geçtiğimiz günlerde flaş bir karar alınarak 1640 üyenin üyeliği iptal edilmişti. Yaşanan bu üyelik iptali Of ilçesini adeta ayağa kaldırdı. Güvenilir Casino Oynama Sitesi arıyorsan buldun gel! 1640 üyenin büyük bir ölümü Of ve Ardeşen nufüsüna kayıtlı kişiler olduğu görüldü. 

Konu ile ilgili görüştüğümüz Oflu vatandaşlar Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu’na büyük tepki gösterirken olayı yargıya taşıyacaklarını ifade etti.

“OF İLE BİR SIKINTISIMI VAR?”

Trabzonspor kongre üyesi Sezgin Şişik : Paramızı verdik üye olduk. Aylığımızı yatırdık. Babasının kulübü mü. Babalarından ata mirası mı? Ben Ağaoğlu’na oy verdim. Adam bizi yolladı. Nasıl bir dünya bu anlamadım. Maddi ve manevi tazminat davası açmayı düşünüyorum. Soğuttular bizi burada. Of ile bir zorları var ama ne var bilmiyorum. Koca Trabzonspor ne hale geldi. "

“MAHKEMEYE VERECEĞİM”
Trabzonspor kongre üyesi Cengiz Şişik “Biz eğer üyelikten çıkaracaksalar niye oy kullandırdılar. Elim kırılsaydı da vermeseydim. Beni ne hakla siliyor, Paramızı verdik üye olduk bu yönetim oflu olduğumuzdan dolayı mı bizi çıkardı?  Ne kadar arkadaşım varsa silinmiş. Bu oflulara karşı bir alerjileri mi var bu adamlarda anlamadım. Benim Trabzonspor ile arama nefret girdi. Bana daha lazım değil. Bize niye oy kullandırıyorsunuz. Seçimlerde Ofluya vermeyip Ağaoğlu’na oy veriyoruz. Dava açacağım. Birşey çıkar çıkmaz bilemem. Bu saatten sonra yargıya güveniyorum. Ağaoğlu’nun da yapacağı birşey olmaz. Tek arzum maddi manevi tazminat ve kafamın rahatlaması.."

“AĞAOĞLU’NUN HABERİ YOK DİYORLAR”

Trabzonspor kongre üyesi Yalçın Atasoy "Ben davacıyım ne düşüneyim. Ağaoğlu’nun haberi yok diyorlar bu olaydan ama inanmıyorum. Hacıosmanoğlu aday olmasın diye yaptılar. Hakkımı arayacağım, Sen başkan oluyorsun sonra bizi mağdur ediyorsun. Mesaj atıyorlar ikametini al gel üyeliği yenileyelim diye, ayıptır yahu. Ödediğim aidatları vermişim, herşeyimi tek tek yapmışım. Ben daha niye gideyim yapayım doğal yollardan hakkımı arayacağım.  "