eşiktaş maçı sonrası teknik direktör Şota Arveladze'nin "Taraftarı sevindirecek iki futbolcuyu kadromuza katacağız" sözlerinin ardında gözler bir anda sportif direktör Süleyman Hurma'ya çevrilmişti. Dün Chelsea'den Marko Marin'i kiralık olarak transfer eden Trabzonspor'un yeni hedefi ise bir stoper.
Daha önce görüşüldüğü açıklanan ve Trabzonspor'a gelme konusunda istekli olan Nantes'in Senegalli oyuncusu Papy Djilobodji için girişimlerini sürdüren bordo mavililer, Nantes Başkanı'nın katı tavrı ile karşılaşsa da transferden vazgeçmiyor. Gelecek sezon bitecek olan sözleşmesini ve futbolcunun gelme isteğini koz olarak elinde bulunduran Trabzonspor, transfer sezonunun son anına kadar Fransızların peşini bırakmayacak.

Gündemdeki bir başka stoper olan Douglas'ta da sorun bonservis. Brezilya asıllı Hollandalı oyuncu da Trabzonspor'un şartlarını kabul etse de Dinamo Moskova transfere pek yanaşmıyor. UEFA'dan ceza almasına rağmen fiyat indirimine gitmeye sıcak bakmayan Rus kulübü için Süleyman Hurma temaslarını sürdürüyor. Yıldız oyuncunun transfer sezonunun son günü takıma katılması bekleniyor.