Kapıyı menacerlere büyük ölçüde kapatan ve kurulan scout ekibiyle kadrosunu şekillendirmeye çalışan Trabzonspor, bu kez yıldızları patlamadan renklerine bağlayıp Trabzon’da parlatmanın yollarını arayacak. Bu paralelde, kurulan izleme-araştırma ekibi, şu ana kadar 100’ün üzerinde maç izledi. Sadece Avrupa’ya değil, dünyaya yayılan ve Türkiye’de bölgesel ligleri dahi masaya yatıran Karadeniz ekibinde önümüzdeki günlerde en kritik görüşmelerden biri yapılacak.
Büyükaydın & Aydın

Bir süredir yurt dışında bulunan ve Türkiye’ye önceki gün dönen Başkan Muharrem Usta’nın en kısa zamanda gelişmelerle ilgili olarak detaylı şekilde bilgilendirileceği öğrenildi. Yapılacak olan yeni sezonun transfer zirvesinde, bu konuda sorumlu 2 isim; futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ile Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın da yer alacak.

Belirleyici kararlar

Usta’ya çalışmaların detaylarının aktarılacağı sunumun ışığında tahmini bir transfer bütçesinin de oluşması beklentiler arasında. Dış transfer kadar içerideki hareketlilik de Başkan Usta’nın gündeminde. Zira kötü geçen sezona rağmen birçok oyuncusuna talep olan Trabzonspor’da bu yıldızlar için verilecek kararlar da belirleyici konumda olacak.

Her şey yıldızlar için

Bordo- Mavili yönetim, kadroda çok ciddi bir revizyon planlıyor. Ancak talibi olmasına rağmen tutulması istenen oyuncular için de imkanlar zorlanacak. İkinci yarının başında bir ‘vefa’ sürecine giren, bazı futbolcularıyla yeni kontratlar yapan yönetimin, bu kapsamı genişleteceği de gelen haberler arasında. Ciddi talipleri olduğu bilinen Mehmet Ekici, Cavanda, Yusuf, Marko Marin gibi isimlerin Trabzon’da yola devam etmesi adına yönetim erkenden düğmeye basacak.