Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan gelecek sezon zirve yarışının içinde olacaklarını belirterek, bu hedef doğrultusunda transfer çalışmalarına başladıklarını söyledi. İzleyecekleri yolu da anlatan Doğan, "Taraftarlarımızın daha stressiz maç seyretmesini istiyoruz. 3-4 milyon euro vererek transfer yapmayacağız. Ekuban mantığındaki transferler bizim için daha doğru bir mantık. Trabzonspor geliştiren, tanıtan, kullanan, şampiyonluklar kazanan ve sonunda satıp kazanan kulüp olmalı" diye konuştu.

İÇİMİZDE CEVHER VAR
Ertuğrul Doğan, yabancı oyuncu transferi ve kontenjanın değişme ihtimali ile ilgili olarak şunları söyledi: "Ben kendi takımım adına konuşurum. Bizim içimizde bir cevher var. Onu dışarı çıkarıp, alttan gelen oyuncuların önünü açmalıyız. Yabancı alacaksak ta ya genç olması veya bu yılki Sosa performansı gibi alt yapıdan gelen gençlere hem profesyonelliği hem teknik, taktiği öğreten yabancılar getirmemiz lazım. 20 yabancı kontenjanı olsa ne olur! Bana, takıma katkı yapacak oyuncu lazım."

UEFA'YI BEKLİYORUZ
Doğan, UEFA ile yaptıkları FFP görüşmeleriyle ilgili kararı beklediklerini de ifade ederek şöyle konuştu: "Şu ana kadar çıkmış olması lazımdı. Bizim kendi dönemimizle alakalı bir eksiğimiz yok fakat geride verilip tutulmayan sözler var. Bu süreci nasıl yöneteceğimizi çok iyi anlattık. İnşallah iyi bir karar çıkar. CAS'tan da 2011-12 sezonuyla ilgili aleyhimize bir karar çıkması eşyanın tabiatına aykırı."

HAKEM HATALARINDAN BAŞIMIZA İNANILMAZ İŞLER GELDİ!
HAKEMLERİN performansını da değerlendiren Ertuğrul Doğan, "Hakemlerin kendilerini gözden geçirmesi lazım. Kimi hakem VAR'a gidiyor gördüğünü inkar ediyor, bazı hakemler ise topu oyuna sokuyor! Bizim kulüp olarak başımıza inanılmaz şeyler geldi. Ankaragücü maçında olmayan faulün verilmesi, Galatasaray maçı tamamen skandal zaten, Başakşehir ile Trabzon'daki maç zaten bambaşka bir olay ve Fenerbahçe maçındaki komik hatalar. Belki futbol tarihinde bir ilk olarak hakem çok hızlı bir şekilde topu oyuna sokup giriş yaptı. Hatalar devam ettikçe biz de ihtar etmeye devam edeceğiz." dedi.