61SAAT SPOR SERVİSİ-

Uğurcan Çakır yaptığı basın toplantısında ''Öncelikle herkese merhaba, tarihin en zor senesini yaşıyoruz pandeminin gölgesi altında futbol oynayamaya çalışıyoruz. Sağlık çalışanlarına bu vesile ile teşekkür ediyorum. Kupaya gelirsek, kupa futbol süreçlerinin en güzel hediyesi. Geçen sezon Türkiye kupasını kazanmıştık. Amacımız yeniden bunu başarabilmek. Geçen sezon şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz rakibe karşı oynayacağız'' ifadelerine yer verdi.

OLİMPİYAT STADYUMUNDA KIŞ AYLARINDA FUTBOL OYNAMAK ZORDUR. BU ŞARTLAR KALECİLERE AVANTAJ SAĞLAR MI?

Uğurcan Çakır kendisine yöneltilen soruya ''Futbolcular her şartta konsantre olmalıdır. Yarın hava koşu nasıl olur bilmiyoruz ama kendim ve takım olarak çıkıp en iyisini yapmak istiyoruz.'' cevabını verdi.

TRABZONSPOR'UN 2009 SEZONUNDA KUPAYI KAZANDIĞINDA TARAFTARDIN ŞİMDİ KAPTANSIN. NELER SÖYLERSİN?

İstanbul'da büyüdüğüm için Olimpiyat stadyumu bizim için özeldir. Küçükken gelip burada maçları izleyebiliyordum. Şimdi buraya takım kaptanı olarak geliyorum. Bu takım için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyorum inşallah yarın da öyle olur.

SÜPER KUPA ÖNCESİ MORALLER NASIL?

Abdullah Avcı göreve geldikten sonra güzel bir çıkış yakaladık ve iyi bir aile olduk. Bu sahaya yansıdı. Kazanarak geliyoruz, enerjimiz yüksek ve inşallah buradan yarın galibiyetle döneriz.

MAÇIN PENALTILARA GİTME İHTİMALİNE KARŞI ÖZEL BİR ÇALIŞMA YAPTI MI?

Penaltı sezgi işi, ben öyle yapıyorum. Saha içindeki durumu göre köşeyi biliyorum veya bilemiyorum. Hazırlık yapmadık, inşallah penaltılara gitmeden kazanırız.