61SAAT SPOR SERVİSİ - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor’da her ne kadar A Takımdaki gençler dikkatleri üzerine çekse de altyapı adeta can çekişiyor.

Plansız programsız bir şekilde patır kütür oyuncuları A Takım çağıran Trabzonspor altyapıyı adeta uçuruma itti.

U21 takımı üst üste 8 maçtır galip gelemezken ligin en kötü takımlarına bile puan kaybetti.

U19 takımı ise 11 maçta sadece 3 kere galip gelebildi. Altyapısı ile övünen Trabzonspor’un bu durumu camia içerisinde büyük tepkilere neden oldu.

Tüm bu yaşananlar bir yana Trabzonspor U19’un 4-0 kaybettiği Alanya maçı bardağı taşıran damla oldu. Altyapı sorumlusu tüm oyuncularla toplantı yaptı ve skorun nedenini sordu.

KONSANTRASYON KAYBI YAŞIYORUZ

Soruya cevap veren Trabzonspor ile idmana çıkan futbolcular “A takımdan buraya gelince konsantrasyon kaybı yaşıyoruz” cevabını verdi.

ALTYAPIYI TOPARLAYIN ÖYLE GELİN

Bu cevap teknik direktör Karaman’a iletildi. Karaman’da Trabzonspor ile A takıma çıkan Kerem Baykuş, Oğuzhan Açıl, Berkay Sefa Kara, Koray Kılınç ve Behlül Aydın'ı altyapıya geri göndererek “altyapıyı toparlayın öyle yukarı gelin” talimatını verdi.

Yaşanan bu gelişme sonucu Trabzonspor Göztepe karşılaşmasına sadece 5 yedek oyuncu ile çıktı. Altyapıya gönderilen oyunculardan Berkay U21 takımı ile çıkarken Tunahan Ergül, Koray Kılınç, Kerem Baykuş U19 takımı ile maça çıktı.

ALİ OSMAN VE TUNAHAN TAKIMDA KALDI

Karaman kamp döneminden bu yana beğendiği Ali Osman Karnapoğlu'nu takımda tutup süre verdi. Tunahan ise U19 takımında süre buldu.

KARAMAN "DAKİKA DAKİKA İNCELEYECEĞİM"

Trabzonspor Teknik Direktörü altyapıya gönderdiği oyunculara “tüm performanslarınızı dakika dakika inceleyeceğim ona göre geri çağıracağım “ ifadelerini kullandı.

Şimdi gözler 5 oyuncudan hangi veya hangileri kadroya dahil edileceğine çevrildi.