Trabzonspor'da sezona sakatlıklarla giren ardından da yönetim ile kriz yaşayan BurakYılmaz, Göztepe maçıyla birlikte seriye bağladı. İzmir ekibi karşısında takımının tek golünü kaydeden milli futbolcu, Kasımpaşa ağlarını 2, Akhisar filelerini ise 1 kez sarsmayı başardı.

Son 3 maçında 4 gol kaydeden 33 yaşındaki oyuncu, pazartesi günü oynanacak olan Erzurumspor karşısında da takımına katkı sağlamayı hedefliyor.

Geçen sezon çıktığı 25 maçta 23 gol atarak yıldızlaşan Burak, bu sezonda da gol krallığı listesinde üst sıralarda olmayı planlıyor.

872 gün sonra...

Arjantinli süperstar Jose Sosa ise hatırlanacağı üzere Akhisar karşısında bir ilke imza atmıştı. Tam 872 gün sonra resmi bir maçta rakip fileleri havalandıran tecrübeli oyuncu, aynı zamanda Bordo-Mavili formayla da ilk kez gol sevinci yaşadı. Bu golle büyük bir moral bulan 33 yaşındaki futbolcu, maçın ardından soyunma odasında yaptığı konuşmada skorer oyununun devam edeceğinin sözlerini vermişti.

Hafta içinde yapılan idmanların yıldızı olan Sosa, Erzurum filelerini de havalandırarak ligdeki çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor. Teknik heyet ise usta ayaklarına bir hayli güveniyor. 

Rodallega yeni seri peşinde

Kasımpaşa karşısında 2-0’dan geri dönen Trabzonspor’da maçın kahramanları 2’şer gol atan Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega’ydı.

Takımın gol yükünü omuzlayan iki oyuncudan Burak, bir sonraki hafta Akhisar ağlarını sarstı ancak Kolombiyalı yıldız Ege ekibini boş geçmişti.

Yıldız oyuncu da Erzurum maçıyla birlikte yeni bir gol serisini başlatmanın hesaplarını yapıyor.seri p