61SAAT HABER SERVİSİ - Ağaoğlu, "Hocamızın transferlere karışmadığını ifade etmesinin ardından birtakım görüşler ortaya koydu. Eğer hatırlarsanız hocamızla 2. defa 2 yıllık sözleşme imzaladığımız dönemde su cümleyi kullandı “ben su oyuncuyu bu oyuncuyu alın demem” dedi. Bunun üzerinden hareket ettiğimiz zaman hoca hiç bir zaman isim vermedi ihtiyacı olan mevkilere ihtiyacı olan özellikleri belirterek oyuncu alınmasını talep etti.  

Transfer ettiğimiz tüm oyuncular sadece bir tanesi haric; Andjusic, ya izleme komitesinin ya teknik heyetin olumlu görüşü alınarak transfer edildi. 

Andjusic maliyeti çok düşüktü verim alınacağı ifade edilmişti. Bizim kalibremizdeki bir takımda uyum sağlayamacağı anlaşılınca teknik heyetin raporu doğrultusunda bu arkadaşla ayrıldık. 

Diğer oyuncuların transferi izleme komitesi ikisinin oluruyla yapılmış transferlerdir. Günün sonunda bu kulüp başkanının onay verdiği transferlerdir. Teknik heyet istedi, biz aldık izleme komitesi istedi biz aldık. Tüm eylemlerden sorumlu tutulacak birisi varsa o insan kulüp başkanıdır. Olumlu olan şeyi sahiplenip de olumsuz giden şeylerin faturasını alt taraftaki insanın sırtına yıkmak erdemli bir insana yakışmayacak bir tutumdur” dedi. 

Ağaoğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: "Bir takım spekülasyon yaparak kimse kimseyi suçlamasın faturanın kesileceği insan kulüp başkanıdır. Kendimi kenara sıyıracak bir insan değilim.  

Bu transferlerin hepsi kulübün bütçesi dahilinde sürdürebilir başarıya imza atacak kulübün bugünkü ihtiyacını karşılayacak isimlerdir. Mikel ve Sturrdige’nin formsuzluğu söz konusu. 2 oyuncumuz da kamptan sonra dahil olan oyuncular. İlerleyen günlerde eksiklerini kaldırdıklarında direk katkı verecek oyuncular.  1 hafta içerisinde takıma direkt kaktı veren 4 oyuncunuzun sakatlandığı bir yerde sistemin çok önemli parçalarıydı, Ömür ve Ekuban… 

Bu oyuncuların yokluğunda kadrodaki mevcut oyuncularımız bu süreci en az hasarla geçmek için bütün çabayı gösteriyorlar tüm camianın emin olmasını istiyorum. Oyuncularımız bizim her şeyimiz ve değerlilerimiz onlara moral verdiğimiz sürece bunu hatırlattığımız sürece başaramayacağı üstesinden gelemeyeceği hiçbir zorluk olacağına inanmıyorum. Duyumlar üzerinden olumsuz etkiler spekülasyonların sadece ve sadece takıma zarar verecğei gerçeği göz ardı edilmesin”