61SAAT SPOR SERVİSİ

Karşılaşma sonrası teknik direktör Ünal Karaman, önemli mesajlar verdi.

Karaman şu ifadelere yer verdi;

"Kazanmak tur atlamak güzel tabi ki kendi içimizde yaşadığımız türlü zorluklara rağmen camia direniş gösteriyor. İçindeki bulunduğumuz durumu en iyi anlayan taraftarımız desteklerini veriyor.
tüm çabamız onların mutluluğu adına zaman zaman istemediğimiz sonuçlar oluyor. biz kaçmadan devam edeceğiz. Hem biz hem futbolcularımız ne gerekiyorsa onu yapacağız, umuyorum ki taraftarımızın arzu ettiği şekilde başarırız.

Biz farklı bir insan değiliz sadece yansımayız tüm futbolcuları kendi evladımız görürüz. şahsıma olan bir yanlış olsa sonuna  kadar tölare edebiliriz bir camiayı temsil ediyorsanız onun içersinde olmazsa olmazlarınız var. bize gelene biz koşarak gidiyoruz. kendini farklı noktada değerlendirmek isteyenler oluyorsa ona göre tedbir almak gerekecek.

Bu kardeşlerimiz çok genç oynayacaklar yenilenecekler dayak yiyecekler gol atacaklar kaçıracak böyle öğrenecekler belki en büyükleri benim. benim bile o kadar hatam oluyor ki her yaşın kendisine göre hataları var. onlarında hataları var. yeter ki bizim göğüsleyebileceğimiz hata olsun. sınırsız hakları var."