61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da yönetim kurulunun bugün toplantı yapması teknik direktör Ersun Yanal’ın kalıp kalmayacağı dedikodularını beraberinde getirdi.

61saat.com’un edindiği ilk bilgilere göre Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta başkanlığında yönetim kurulundan Nevzat Aydın dışında tüm yöneticiler tam kadro toplantıya katıldı.

4 HAFTALIK PERFORMANS VE EKONOMİK DEĞERLENDİRME YAPILDI

Yönetim kurulu toplantısı havasında geçtiği öğrenilen toplantının gündeminde ise Trabzonspor’un 4 haftada sergilediği performansı ve ekonomik çalışmalar tartışıldı. 

UEFA MALİ FAİR PLAY KONUSU VE SAVUNMAYA TRANSFER

Gündem toplantısında UEFA Mali Fair Play’in sezon sonuna kadar dikkat edilmesi gerektiğinin altı çizilirken mevcut kadro ile birlikte devre arasında savunmaya yapılacak transferler değerlendirildi.

ERSUN YANAL GİDECEK İDDİASI

Trabzonspor’a gelir getirecek sponsorluk anlaşmalarına ağırlık verilmesi konusunda yönetim hep birlikte arayış içerisinde olması talep edilirken en çok merak edilen teknik direktör Ersun Yanal’ın Trabzonspor’da kalıp kalmayacağı oldu.Toplantıda Ersun Yanal’ın performansı yönetim kurulu içerisinde değerlendirilirken takımdan ayrılacağı konusunun geçmediği öğrenildi. 

FATİH TERİM GÜNDEMDE YOK

Gündemde yer alan Fatih Terim’in Trabzonspor’un yeni teknik patronu olacağı yönündeki iddianın ise gündemde olmadığı ifade edildi.

TÜZÜK GEREĞİ HER SALI TOPLANTI

Öte yandan bordo mavili yönetim kurulunun tüzük gereği her salı günü toplanması gerektiği ifade edilirkenTrabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın talimatıyla sezon sonuna kadar her salı günü toplantıların yapılacağı ifade edildi.