Süper Lig'e geçen sezondan kalma tribün kapatma cezaları ile başlayan Bordo Mavililer'de, bu ceza Atiker Konyaspor maçı ile son buldu.

Hatırlanacağı üzere, Fenerbahçe maçında verilen tartışmalı kararlara tepki olarak atlayıp, hakemi darp eden taraftar sonrası Karadeniz temsilcisi ağır yaptırımlar ile karşı karşıya kalmış deyim yerindeyse seyircisiz maç oynamaya alıştırılmıştı. Taraftar desteğinden yoksun bir şekilde içine girdiği yeni yapılanma ile birlikte lige start veren Bordo Mavililer, ilk Kasımpaşa galibiyetinin ardından 3 maçlık bir mağlubiyet serisinde boğularak moralleri bozmuştu.

İlk taraftarlı maçta galibiyet geldi

Uzun zaman üzerine kendi evinde, kendi taraftarı ile buluşan Bordo Mavililer uzatmalarda da olsa galip gelmesini bildiler. Ancak, tribünlerdeki taraftar sayısının az olması gözlerden kaçmadı. Edinilen bilgilere göre Trabzonspor Atiker Konyaspor maçını sadece 1.780 biletli taraftar izledi.

Yeni stadyumuna geçmek için gün sayan Trabzonspor'da, takımın içinde bulunduğu kötü durum tribünlere de mi yansıyor merak edildi.