Ani bir kararla Ünal Karaman'ın görevine son veren Trabzonspor yönetimi, tüm alacaklarını (2 milyon 250 bin TL) ödeyerek deneyimli teknik adamla yollarını ayırdı.

İşte KAP'a yapılan açıklama:

"Şirketimiz ile Teknik Direktör Ünal Karaman arasındaki 07.06.2019 başlangıç ve 31.05.2021 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.

Buna göre, Ünal Karaman'a, bu sezon sonuna kadarki altı aylık dönemde (01.12.2019-31.05.2020) doğacak olan 2.250.000.-TL tutarındaki ileriye dönük tüm maaşları ödenmiştir." 

Trabzonspor’da sözleşmesi feshedilen Ünal Karaman’ın ardından göreve kimin geleceği merak konusu haline geldi.

GÜÇLÜ ADAY EROL BULUT

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ilk adayının Alanyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut olduğu öğrenildi.1999-2000 sezonunda bordo-mavili formayı giyen Bulut, Kartalspor, Yeni Malatyaspor, Elazığspor ve Başakşehir'de antrenörlük yaptıktan sonra Malatya ekibinin başına geçmişti. Oynattığı futbolla takdir toplayan 44 yaşındaki genç teknik adam, geçtiğimiz sezon Alanyaspor'la anlaşmıştı.

Alanya ekibinde de iyi bir grafik sergileyen Bulut, Trabzonspor için en güçlü aday konumunda.

TAYFUN KORKUT İSMİ DE GÜNDEMDE

Trabzonspor'da gündemde bulunan bir diğer isim ise Tayfun Korkut olarak öne çıkıyor. Deneyimli teknik adam ile Trabzonspor'un görüşmelerde bulunduğu gelen bilgiler arasında. Bordo Mavililer de ismi geçen diğer isim isimler Sergen Yalçın, Samet Aybaba, Şota Arveladze olarak öne çıkıyor.