61SAAT HABER SERVİSİ - TAYFUN ÇÖPÇÜ - MACARİSTAN - Trabzonspor'da yeni transferler rekabeti kızıştırdı. Bordo mavililerin son durağı olan Macaristan'da sürdürdüğü yeni sezon hazırlıklarında kas sakatlığı ile boğuşan Muhammet Demir'in hırsı dikkatlerdne kaçmadı. Slovakya kampı hazırlıklarında hırsıyla teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzünü güldüren Muhammet Demir Macaristan'da sakatlığı nedeniyle hazırlık maçlarında görev alamaması hırsını ikiye katladı.

Tüm maçları tribünde büyük heyecanla izleyen Muhammet Demir'i teknik direktör Ersun Yanal riske etmeyerek maçlarda oynatmadı.

Bunun üzerine formunu antrenmanlarda üst seviyeye çıkarmak isteyen Muhammet Demir'in son derece hareketli olması dikkatlerden kaçmadı. Hatta sürekli koşan ve pres yapan bir anlayış içinde olan Muhammet Demir son antrenmanda takım arkadaşı ile çarpışarak kaşının hafif açılmasına neden oldu.

Buna rağmen Muhammet Demir antrenmanı yarıda kesmeyerek devam etti. Demir'in bu hareketi teknik ekibinin hoşuna giderken genç santraforun bu hırsının forma kapmak için olduğu öğrenildi. Rio Olimpiyatları'nda Güney Kore Milli takımında gollere imza atan Trabzonspor'un yeni transferi Suk Hyun-jun performansı Muhammet Demir'i şimdiden rekabet girmesine neden oldu. Teknik direktör ikili arasındaseçim yapmakta zorlanacak gibi gözüküyor. 





r.