61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde dün Konyaspor’u kendi evinde son dakikada Yusuf Erdoğan’ın attığı golle devirdi. Bordo-Mavililer 3 maçlık mağlubiyet serisine bu şekilde son verirken Yusuf Erdoğan, maçın ardından TRT'den Barış Yurduvesen'in sorularını yanıtladı. Trabzonsporlu Muhammet Demir ile birlikte kameralar karşısına geçen Bordo-Mavili oyuncu attığı golü Muhammet’in geçtiğimiz günlerde doğan çocuğuna armağan ettiğini ifade etti. İkili arasında ki sıcak dostluk dikkat çekerken Yusuf,  “O pozisyondan bir kaç pozisyondan önce bir kaç tane isabetli orta yapamamıştım. Son dakika artık. Onazi'ye boştu ona atacaktım. Ama auta giderse maç bitecekti... O anda herkes kaleye doğru sert vuruş yapmamı istedi. "Bismillah" dedim vurdum. Baktım kalenin içinde top. Anlatılmaz duygu. Allah’a şükürler olsun" diye konuştu. 

Golün ardından sevincini taraftarlarla paylaşmasına ise Yusuf, “O anda ne yaptığımı gerçekten bilmiyorum. Bizi bu yağmurlu günde destekleyen taraftarımıza koşmak istedim. Bundan sonra 2 senedir zor bir süreçten geçiyoruz. Bunu en iyi siz biliyorsunuz. Gerçekten zor sıkıntılı bir yıldı bizim için geçen sene. Bir enkazın altından yavaş yavaş sıyrılmaya çalışan Trabzonspor var. İnşallah o enkazın altında dirilmiş Anka Kuşu olmak istiyoruz. İnşallah bu 3 puan bazı şeylerin başlangıcı olur. Kardeşimizin yeni oğlu oldu. Maçtan önce diyorduk. İnşallah sen atarsın ben atarım. Hediye ederiz diye” dedi.

Taraftarların baskısı ile ilgili ise Yusuf, “Ayı yavrusunu döverek sever diye. Biz Trabzonspor ve Trabzonlu çocuklar olarak bize nazları geçer diye düşünüyorum” dedi.