61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı’nın geleceği belirsizliğini korurken yıldız oyuncunun alternatifi belli oldu. Almanya 2. Ligi ekiplerinden Hamburg’ta forma giyen Berkay Özcan ile temas kuran Bordo Mavililer de bu transfer yeninden canlanma noktasına geldi.

MENAJER İLE İLK TEMAS

Oyuncunun menajeri ile görüşen Bordo Mavililerin Yusuf Yazıcı’nın takımdan ayrılması halinde 21 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak.  Oyuncu için ilk etapta 1 milyon Euro seviyelerinde bir teklif yapmayı düşünen Bordo Mavililer bonservisin yüksek gelmesi halinde ise kiralama formülünü devreye sokacak.

Almanya Bundesliga’dan düşen Stuttgart’tan 2. Lig ekibi Hamburg’a 1,5 milyon Euro karşılığında transfer olan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu on numara ve merkez orta saha pozisyonlarında görev yapıyor.

ARKADAŞLARI TRABZON’A GELDİ

Türkiye U21 takımının da formasını giyen Berkay’ın milli takımdan arkadaşlarının Trabzon’da bulunması bu transferin önünü açıyor. Bilindiği üzere Bordo Mavililer de Uğurcan Çakır, Abdürrahim Dursun, Abdülkadir Ömür, Hüseyin Türkmen, Yusuf Sarı, Ahmet Canbaz gibi oyuncular Berkay Özcan ile beraber forma giymişti.

KAMPTA KARAR VERİLECEK

Hamburg ile yurt dışı kampına gidecek olan Berkay Özcan’ın durumu burada netlik kazanacak.  2023 yılında sözleşmesi sona erecek olan Berkay Özcan teknik direktör Dieter Hecking’in vereceği karara göre hareket edecek.

SAKATLIKLARLA BOĞUŞTU

Geçtiğimiz yılı Bundesliga ekiplerinden Stuttgart ve Hamburg’ta geçiren oyuncu yılın büyük bölümünde sakatlıklarla mücadele etti.  Stuttgart’ta 5 maça çıkan Berkay 1 gol atarken Hamburg’ta ise 15 maçta 1 gol 3 asistle oynadı.