Takımdaki yabancı sayısı ve lisans talimatları nedeniyle uzun süredir transfer konusunda sıkıntı yaşayan bordo-mavili ekipte; Onazi, Avdijaj ve Fernandes ile yolların ayrılmasıyla kontenjan sorunu ortadan kalktı. Yabancı sayısı 11'e düşerken taraftarların transfer beklentisi arttı. Gündemdeki isimler ise stoper için Lille forması giyen Adama Soumaoro ve kanatlar bölgesine bonservisi elinde bulunan Bilal Başakçıoğlu....

Trabzon Soumaoro’dan haber bekliyor
Onazi, Avdijaj ve Fernandes ile yollarını ayıran Trabzonspor, Lille’in stoperi Soumaoro için kiralama teklifinde bulundu. Bordo-Mavililer cevap bekliyor.
Trabzonspor Fransa'nın Lille takımında forma giyen 27 yaşındaki stoper Adama Soumaoro'yu kadrosuna katmak için temaslarını sürdürüyor. Fransız kulübü ile iyi ilişkileri bulunan Bordo- Mavililer, yaptığı kiralama teklifine cevap bekliyor. Yıldız oyuncunun Fransa'dan ayrılmaya sıcak baktığı bildirildi. Kanat mevkisi için ise ilk adayın Kayserispor'dan ayrılan ve bonservisi elinde olan Bilal Başakçıoğlu olduğu öğrenildi. Önümüzdeki hafta içinde önemli gelişmeler bekleniyor.