Trabzonspor Yönetim Kurulu Danışmanı Ali Kemal Denizci, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Ali Kemal Denizci'nin açıklamalarından derlenenler şu şekilde:

Burak sadece futbolla değil başka yönlerle de gündeme geliyor. Tesadüfler de sıkıntılı geçti. Ondan dolayı yakıştırmalar normaldir. Fakat başkanın söylediği doğru. Abdülkadir onu kendine örnek almıştır. Birlikteliği bana göre doğru. Burak Yılmaz'ın sıkıntılı yaşam tarzından kaynaklı sebepler bunlar. Biz de bu olayı gördük. Abdülkadir onu futboluyla örnek alıyordur. Biz de bu yollardan geçtik.

Abdülkadir'in çok eksiği var. Bu eksikleri kapatmak için istekli ama bana göre çok daha fazla çalışması gerekiyor. Yusuf Yazıcı için de aynı şey geçerli. Bugünün 1 milyon Euro için değil gelecek yılların 25 milyon Euro'su için çalışmalılar.

Bazı futbolcular var ki mecburen oynatılıyor. Bazı futbolcular Trabzonspor'un yanından dahi geçemez. İsim vermek istemiyorum. Böyle olunca Trabzonspor istenildiği gibi olamıyor. Devre arasında bazıları gidebilir, ona göre transferler yapılabilir. Rodallage çok özverili biri. Ersun Yanal döneminde çok sıkıntı çekti. Karakterini ortaya koydu ve bugünlere geldi. Gitmek istemesi Trabzonspor sevgisizliğinden kaynaklanmıyor.