61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor altyapısında gösterdiği performansla adından sıkça söz ettiren Sertan İrkilmez, 2.lig ekiplerinden Bayburtspor'a kiralık olarak imzayı attı.

4 yıldır Trabzonspor altyapısında forma giyen Sertan İrkilmez özellikle bu sezon Trabzonspor U19 takımında 14 gol 17 asistlik performansıyla dikkatleri çekmişti.

Bu sezonki performansıyla bordo mavili taraftarların büyük beklentiler içine girdiği Sertan İrkilmez, Bayburtspor'a kiralık olarak gönderildi.

Trabzonspor taraftarları Sertan'ın A takıma kazandırılmasını beklerken genç yeteneğin kiralık olarak gönderilmesi bordo mavili taraftarların tepkisine de neden oldu.

BURUK İMZA!

Trabzonspor altyapısının yıldız adaylarından olan Sertan İrkilmez'in geçtiğimiz günlerde bordo mavili takımla profesyonel sözleşme imzalarkenki fotoğrafı sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulanlar arasında yerini almıştı.

Trabzonspor'un hayalini kuran ve gösterdiği performansla bu hedefine adım adım yaklaşan Sertan'ın kiralık olarak gönderileceğini öğrendikten sonraki morali dikkatlerden kaçmadı. Sertan İrkilmez'in Trabzonspor ile sözleşme imzalarken yüzündeki buruk ifade bordo mavili taraftarların da dikkatini çekmişti.

GERİ DÖNMEK DİLEĞİYLE..

Trabzonspor'un profesyonel sözleşme imzalayarak Bayburtspor'a kiraladığı 19 yaşındaki Sertan İrkilmez, Bayburtspor'a imzası sonrası bordo mavili taraftarlara mesaj göndermeyi ihmal etmedi. Sertan İrkilmez sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda `` Memleketim olan Bayburtspor ile  kiralık olarak anlaşmış bulunmaktayım çok çalışıp daha iyi bir şekilde Trabzonspor’a dönmek dileğiyle..’’ ifadelerine yer verdi. 

Trabzonspor taraftarları da genç yeteneğe motivasyon mesajları gönderdi.

Aslen Bayburt doğumlu olan Sertan, 1 sezon doğduğu şehrin formasını terletecek.