Transfer taarruzunu sürdüren Trabzonspor, Fabian Castillo'nun işini de nihayet bitirdi. Bordo-mavili yönetim, 24 yaşındaki Kolombiyalı forvet ile yıllık 1.3 milyon euro'ya anlaşırken, kulübü Dallas ile de 3.2 milyon euro bonservis bedeli üzerinde uzlaşma sağladı. Kulüpten, KAP'a bugün resmi bir açıklama gönderilerek Fabian Castillo ile görüşmelerin olumlu sonuçlandığının duyurulması bekleniyor. Başkan yardımcısı Nevzat Aydın, "Henüz tam olarak bitti diyemeyiz ama her şey olumlu gidiyor" yorumunda bulunurken, Fabian Castillo için artık 'Trabzonsporlu' denilebileceğini ifade etti.

Son maçta kadroya alınmadı
Castillo, Trabzonspor ile yapılan ön anlaşma sonucunda Dallas'ın önceki gün Colorado ile oynadığı maçın kadrosuna da alınmadı. Bu gelişme 'Transferin bittiği' şeklinde yorumlanırken, Dallas taraftarını kızdırdı. Sosyal medyadan kulübe ve oyuncuya mesajlar atan Dallaslı taraftarlar, "Bu transfere gerek var mıydı? Neden Castillo gidiyor? Bunu kabul etmek istemiyoruz" şeklinde yorumlarda bulunarak, yönetimi protesto ettiler.

Texas'ın gücü yetmedi
ABD'den FourFourTwo da Fabiano Castillo'nun Colorado maçının kadrosuna alınmamasını, 'Trabzonspor'a transferine' bağladı. Dallas'ın Kolombiyalı golcüsünün diğer bir talibinin Texas olduğunu hatırlatan dergi, 4 milyon dolar isteyen Dallas'a 3.2 milyon euro teklif eden Trabzonspor'un transferde bir adım öne geçtiğini ifade etti.