Süper Lig'de Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle çıkışa geçen ve son 2 maçını kazanan Trabzonspor'da gözler devre arasında yapılacak takviyelere çevrildi.

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Başkan Ahmet Ağaoğlu ile Abdullah Avcı, ocak ayındaki transfer planını masaya yatırdı.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre; Avcı'nın, şampiyonluk yarışı için takıma en az 4 transfer yapılmasını istediği vurgulanırken, 8 kişilik bir listeyi Ağaoğlu'na ilettiği belirtildi.

İLK HEDEF ZINCKERNAGEL
Abdullah Avcı'nın en çok istediği oyuncunun, Norveç'in Bodo Glimt takımında forma giyen sağ kanat oyuncusu Phillip Zinckernagel olduğu belirtildi. Ocak ayında sözleşmesi bitecek 26 yaşındaki Danimarkalı oyuncu geçtiğimiz sezon 24 maçta 16 gol, 22 asistlik bir performans sergiledi.

SOL BEK İÇİN UMUT MERAŞ 

Sol bek için Fransa Ligue 2'de Le Havre forması giyen milli futbolcu Umut Meraş düşünülüyor.

ORTA SAHAYA HOLLANDALI DİNAMO: LEROY FER
Orta sahada oyunun her iki yönünü oynayabilecek bir futbolcu isteyen Avcı, bu doğrultuda Feyenoord forması giyen Leroy Fer ismini yönetime iletti. Ancak sürekli sakatlanan Hollandalı oyuncudan ayrıntılı bir rapor istenecek.

FORVETTE 4 ADAY BİRDEN
Ağaoğlu ile Avcı arasında yapılan toplantıda forvet adayları olarak ise Wolfsburg forması giyen Yunus Mallı, AEK'den Marco Livaja ve Nelson Oliveira ile Darmstadt 98'de attığı gollerle dikkat çeken gurbetçi golcü Serdar Dursun da konuşuldu.