61SAAT HABER SERVİSİ - Uğur Demirok : Trabzonsporlu eski defans oyuncusu Uğur Demirok, Trabzonspor ile sözleşmesi geçen sezon bitti. Bordo-mavililer kendisiyle yeni sözleşme imzalamayınca Konyaspor’a transfer oldu. Bu takımın değişmezleri arasına giren Uğur Demirok, 4 maçta 90’ar dakika forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Thomas Hubocan:  Trabzonspor’un Marsilya’dan kadrosuna kiralık olarak kadrosuna kattığı Hubocan, sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu kullanılmayınca yeniden Fransız kulübüne döndü. Hubocan, sezon başında hazırlık maçlarında forma giymesine rağmen Marsilya’da henüz forma yüzü görmedi.

Durica: Trabzonspor ile sözleşmesi sezon sonu biten Durica ile bordo-mavililer yeni sözleşme imzalamadı. Durica, bir süre serbest oyuncu statüsünde kalsada Slovak kulüplerinden Dukla Prag ile sözleşme imzaladı. Sözleşme imzaladığı takım Slovak liginde şuanda sonuncu sırada

Emanuel Mas: Trabzonspor’dan geçen sezon devre arasında, Arjantin milli takımında oynamak için Boca Juniors’a transfer olan Mas için bu sezon iyi başlamıştı. İlk iki maçta 90 dakika forma giyen oyuncu ardından son 2 maçta ise kadro dışı kaldı... Bu arada Mas, Arjantin milli takımında da forma giyemedi...

Okay Yokuşlu: Trabzonspor’un değişmez isimleri arasında yer alan Okay Yokuşlu, Celta Vigo’nun sözleşmesinde yeralan serbest kalma maddesini kullanma sonrası İspanya yolunu tuttu. Bu oyuncu İspanya’da sezon başında yaşadığı sakatlık sonrası yeni yeni kendine gelmeye başladı. Okay, Celta Vigo’da sonradan oyuna girerken 2 maçta toplam 29 dakika görev aldı.

Yusuf Erdoğan: Trabzonspor’dan geçen sezonun başında Bursaspor’a gitti. Yusuf, bu sezon 4 maçta da 11’de başladı. Yusuf, ilk iki maçta 90’ar dakika sahada kalırken sonraki 2 karşılaşmada ise oyundan alınan isim oldu. Yusuf’un 4 maçta 1 asisti bulunuyor.

Matus Bero: Trabzonspor’dan, Hollanda ekibi Vitesse’ye tranfser oldu. Bu sezon başında bu takıma transfer olan Bero, sezona resmen fırtına gibi başladı. Ancak sonrasında ise düşüş gösterdi. Bero, ilk maçta 90 dakika forma giydi 1 gol 1’de asistlik performans gösterdi. Ardından ise ikinci maçta 67 dakika, ikinci maçta 75 ve son karşılaşmada ise 45 dakika forma giydi.

Teo Bongonda: Trabzonspor’dan gidipte mutlu olan isimlerden biri. İlk maçı kırmızı kart cezalısı olması nedeniyle görev alamayan Bongonda sonraki 5 karşılaşmada da görev aldı. 4 maçta 90’ar dakika, son maçta ise 33 dakika sahada kaldı. Bongonda bu maçlarda 1 gol 1’de asiste imza attı.

Castillo: Trabzonspor’dan sürpriz bir şekilde Meksika ekibine transfer oldu. Castillo, Meksika ekibinde kupa maçları da dahil 5 maçta forma giydi. Bu maçların 4’ünde sonradan oyuna girerken son maçta 90 dakika süre aldı. Castillo, bu maçlarda takımına gollük katkı yapamadı...

Volkan Şen: Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Konyaspor’a gitti. Geçen sezon bu kulüplede sözleşmesini feshetti. Şuanda oyuncu boşta...

N’doye: Trabzonspor’dan gidipte en çok yıldızı parlayan isim. N’doye bordo-mavililerden ayrıldıktan sonra eski takımı Kopenhag’a gitti. Burada Avrupa Ligi elemeleri de dahil 15 maça çıktı. Bu maçlarda 8 gol attı 4’de asist yaptı.