61SYAAT HABER SERVİSİ - Terör kanlı yüzünü bu kez TBMM, Başbakanlık Merkez bina ve İçişleri Bakanlığı’na 200 metre uzaklıkta gösterdi.  Askeri personeli taşıyan servis araçları kırmızı ışıkta beklediği sırada hızla aralarına dalan bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. Patlamayla birlikte araçlar alevler içinde kaldı. Patlamada 28 kişi hayatını kaybetti, 61 kişi de yaralandı.
Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından futbol dünyası da bu saldırıları kınadı. Trabzonspor bir çok futbolcu da bu terör saldırısını sosyal medya hesabından kınarken iki oyuncunun paylaşımları ise ister istemez dikkat çekti. 

Trabzonspor'dan 6 milyon Euroluk bonservis bedeli ile Çin'e transfer olan Mbia, sosyal medya hesabından Ankara'da yaşanan bu terör saldırısına kayıtsız kalmadı. Siyah zemin üzerine Ankara yazılı bir paylaşımda bulunan oyuncu Türkiye'nin acısını paylaştı. 

Aynı şekilde Trabzonspor'dan İngiltere'nin Sunderland takımına kiralanan N'doye'de, Türk vatandaşlarının acısını paylaştı.