61SAAT HABER SERVİSİ

Trabzonspor'da üyelikten çıkarma işleminin sancıları devam ediyor. Daha önce 10 bin kişi 10 yılı aşkın süredir aidatını yatırmadığı gerekçesi ile üyelikten çıkarılmıştı.

Yapılan çıkarma işleminde kulübün ileri gelenlerinin de isimlerinin de olması tepkilere neden olmuş ve yenidenn 6 aylık ek süre tanımıştı. 

Yaşanan bu gelişmeler kapsamında Bordo Mavililer de üyeliklerle ilgili yine katılmın sağlanmadığı ifade edilirken bugün dikkat çeken bir uyarı geldi.

Kulüpten yapılan açıklamalada 379 kişinin sistemde sadece adının ve soyadının olduğu bilgisi paylaşıldı. 

Bu kişilere ulaşamadıklaraını ifade eden Bordo Mavililer 379 kişinin kulübe ulaşıp durumlarını güncellemesini aksi takdirde üyelikten atılacaklarını duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Üyelerimizin, tüzüğümüz gereğince üyelikten çıkarma işlemi öncesinde, 2018 ve öncesine dair geçmiş dönem aidat ödemelerini 23 Mayıs 2019'a kadar yapmaları gerekmektedir.

Tüzüğümüze göre iki yıl ve üzeri aidat borcu bulunan ve aşağıdaki listede isimleri bulunan üyelerimizin, üyeliklerinin iptal edilmemesi için ödemelerini çağrı merkezimizden (444 19 67), www.trabzonspor.org.tr üzerinden online işlemler bölümünden veya banka hesap numaraları üzerinden gerçekleştirebilirler.

Ayrıca iki yıl ve üzeri aidat borcu bulunan üyelerimiz arasında yer alan 379 kişinin adı ve soyadı bilgisi dışında sistemimizde herhangi bir bilgisi bulunmaktadır. Alt listede yer alan ve üyelik sisteminde bilgileri eksik olan 379 üyemizin 444 1967 numaralı iletişim hattından tarafımıza ulaşarak, eksik bilgilerini tamamlamalarını önemle rica ederiz. 22 Mayıs 2019 tarihine kadar söz konusu 379 üye borçlarını ödemediği ve bilgilerini güncellemediği takdirde üyelikleri sonlandırılacaktır.

Listeyi görmek için tıklayınız.