61SAAT SPOR SERVİSİ - ÇAĞRI AKTAŞ

Trabzonspor'dan gönderilmesi gündeme gelen ve Karagümrük ile anlaşma sağlayan Cafer Tosun ani bir kararla Ünal Karaman'ın raporu doğrultusunda Trabzonspor'un kamp kadrosuna dahil edilmişti.

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi üçüncü hazırlık maçında İtalyan ekibi Parma ile karşılaştığı karşılaşmada oyuna sonradan dahil olan 19 yaşındaki orta saha Cafer Tosun, kaptan Jose Sosa'nın oyundan çıkmasının ardından tecrübeli oyuncudan kaptanlık pazubandını aldı ve karşılaşmanın geri kalanını bordo mavili takımın kaptanı olarak tamamladı.

Parma maçı sonrası kaptan olduğunu belirten bir fotoğraf yayınlayan Cafer Tosun paylaşımına '' Çok şükür '' notunu düştü.

Trabzonspor alt yaş kategorilerinde gösterdiği performansla bir dönem Alman devi Borissia Dortmund'un da transfer listesinde yer alan Cafer Tosun kariyerine Trabzonspor'da devam etmişti. Cafer Tosun altyapı sonrasında 1461 Trabzon'da forma giymeye başlamıştı.

Henüz 16 yaşındayken Trabzonspor A takımında kendine yer bulan Cafer Tosun yaşadığı şanssız sakatlıklar sonrası formunda düşüş yaşamıştı.

Sakatlığın düzelmesi sonrası yeniden form tutmaya başlayan genç yetenekten bordo mavili camia ve taraftarlar da çok şey bekliyor.