61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da kendilerine kulüp bulmaları istenilen Uğur Demirok, İshak Doğan, İbrahim Demir, Serdar Gürler ve Fatih Atik’e bordo-mavililerden dikkat çeken teklif geldi. Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala Trabzonspor oyunculara 1461 Trabzon Kulübünde aynı sözleşme şartları ile oynamalarını teklif etti. Bu yönde oyunculara tebligat yapılırken, bordo-mavililerde Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın sözleri ise dikkat çekti. 
Hurma, “Bu sezon en fazla 28 kişi kadroya yazabiliyoruz. Ancak rakam 28 olmayabilir. Transferlerde yaptık. Zaten çok kalabalık oyuncu kadromuz vardı. Burada ki değerli oyunculardı. Sonuçta bir tercih yaptık herkesin saygı duyması ve gereğini yapmasını bekliyorum. Son dönemde ülkemizde futbol biraz başkalaştı. Dolayısı ile kontrat sahibi insanlar, o kontratlarından daha iyilerini bulamıyorlar ise futbol oynamaktan çok sanki o kontratları tercih ediyorlar gibi durumla karşı karşıyayız. Bu sadece Trabzonspor için değil diğerleri için de geçer. Umut ediyorum bizde olmaz. Ama biz 
Oyuncuların sportif olarak zarar görmemesi için 1461 kulübünde aynı ekonomik koşullarda oynamalarını tavsiye ettik. Eğer bir kulüp bulurlarsa biz de elimizden gelen kolaylığı göstereceğiz. Burada durup antrenman yapmak isterlerse biz yine kontratın arkasındayız. Eğer diğer durumu isterlerse 1461 Trabzon takımına gönderebiliriz” dedi.