61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Kulübü’nün yarın yapacağı bayramlaşmayı, bir sonraki güne ertelemesi bazı tartışmaları da beraberinde getirdi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun yarın saat 12.00’de Trabzon Meydan’daki bayramlaşması nedeniyle Trabzonspor’un aynı gün saat 13.00’de gerçekleştireceği bayramlaşmayı bir sonraki güne kaydırdığı iddiaları İmamoğlu’na yakın isimler tarafından dillendirildi. Hatta bu isimler sosyal medyada “Trabzonspor’u ziyaret talebi iletilmesine rağmen kendisine herhangi bir dönüş yapılmadı. ‘Gelmesin’ diye de böyle bir önlem alarak kulüpteki bayramlaşmayı yönetim erteledi” şeklindeki iddiaları gündeme getirdi.

SAĞIROĞLU "ÜNAL KARAMAN'IN DURUMU NEDENİYLE ERTELENDİ"

Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu, böyle bir ziyaret talebinin kendilerine ne yazılı ne de sözlü olarak iletilmediğini, bayramlaşma ertelense bile Ekrem İmamoğlu’nun hiçbir davete veya talebe gerek duymadan kulübünü ziyaret edebileceğini vurgulayarak, şunları söyledi: “Bayramlaşmayı ertelememizin tek nedeni Ünal Karaman hocamıza attıracağımız imzayla ilgilidir. Camiamız bayramlaşmaya geldiği sırada, ya hocamızın ya da bizim ‘Neden hala sözleşme imzalanmadı’ gibi sorulara muhatap olma ihtimali vardı. Bunu gözününde bulundurarak böyle bir aksiyon aldık. Kaldı ki imzayla birlikte iki bayramı bir arada yaşama durumu da söz konusu. Bunun dışında söylenenlerin tamamı gerçek dışıdır. Ne sayın başkanımızı ne de ben dahil herhangi bir yönetici arkadaşımızı Ekrem Bey’in bayramlaşmaya geleceğine dair kimse aramadı.

"HERHANGİ BİR TALEP GELMEDİ"

Yazılı olarak da kulübümüze gelen herhangi bir şey yok. Bakın bir noktayı da atlıyorsunuz! Ekrem Bey zaten bizim divan üyemiz, ayrıca eski yöneticimiz. Haliyle cep telefonuna da bayramlaşmanın olacağına dair mesaj gidiyor. Yani zaten davet ediyoruz. Ekrem Bey’in herhangi bir talepte bulunmasına gerek yok yani; bayramlaşmaya gelebilir.”

"İMAMOĞLU BU KULÜBÜN PARÇALARINDAN BİRİSİDİR"

Sağıroğlu, bayramlaşma ertelense dahi Ekrem Bey’in Trabzon’da olacağından kulübü ziyaret edebileceğini de vurgulayarak, “Biz burada yönetim kurulu olarak bulunuyoruz ve camiayı temsil ediyoruz. Aslolan Trabzonspor’dur. Ve bu çatı altındaki herkes kulübün birer parçasıdır. Ekrem Bey de bu parçalardan biridir. Bu tür söylemleri ortaya atanlar maalesef her iki tarafı da yıpratıyor. Bunlar doğru işler değil” dedi.