Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’a konuşan Ali Kemal Denizci’nin açıklamaları şu şekilde:Benzer Haberler

Ali Kemal Denizci'den milli takım yorumu...
Rakibe göre farklı şekilde oynama planları, her hocanın düşündüğü bir olaydır. Kulüp takımlarında, ‘Ben oyunumu ortaya koyayım. Gerisini yaparız’ diyenler oluyor. Milli Takım çok değişkenlik gösterebilir. Bir kulüp havasından farklı. Şenol Güneş de rakibi iyi incelemiştir. Daha önce teknik kapasitesi yüksek oyuncularla maça çıkacağım dedi ve doğrusu oydu. Onu yaptı. Çocuklar, Andorra maçında her şeyi ortaya koydu. Rakip gol teşebbüsünde bulunmaz mı? Maalesef bazı takımlar bu havada oluyor. Şenol Güneş de onu tespit etmiş. Moldova maçında da Şenol Güneş tespitlerini ortaya koyacaktır. Zamanla istediği tüm şeyleri, kadrosu dahil… Bazı şeyler oturunca çok daha iyi bir milli takım izleyeceğimizi düşünüyorum.

Ali Kemal Denizci: "Moldova maçını iyi geçireceğiz diye düşünüyorum"
Futbolun güzelliklerinden biri peşin konuşmama gerekliliğidir. Başlangıçta bir gol attığında maçı 5-0 da bitirebilirsin. O ilk gol çok önemli. Milli Takım adına çok ümitliyim. Moldova maçını iyi geçireceğiz diye düşünüyorum. Onlardan farklı oynayacağız, gol pozisyonları yakalayacağız. Fakat; maçın neticesi ne olur hep beraber göreceğiz. Umarım kazanırız ve yola devam ederiz.

Ali Kemal Denizci: "Trabzonspor, Abdülkadir’in eksikliğini hissedecektir"
Çağ değişti. Mesela benim 3 kere ayağım kırıldı. Ama yılmadım. En iyi şekilde maçları ve kariyerimizi bitirdik. Futbolda sakatlıklar istemediğimiz şeyler. Bu çağda 6-7 hafta daha da kısa olabilir. Genç oyuncular daha çabuk toparlanır. Bazı futbolcular yaşlıdır, sonra form tutmak için zorlanır. Ama Yusuf Sarı ve Abdülkadir gibi genç oyuncular daha çabuk sahaya döner. Abdülkadir’de sahalara çabuk dönebilme ve form tutabilme iradesini görüyorum. Bu oyuncular Trabzonspor’un çok şey beklediği oyuncular. Trabzonspor, Abdülkadir’in eksikliğini hissedecektir. Üzücü bir sakatlık. Trabzonspor bu dönemi az hasarlarla atlatabilirse yarınlara çok daha farklı girecektir.

"Obi Mikel’den istediğimiz randımanı alamıyoruz"
Sturridge yeni geldi. Büyük isim, bir an önce katılsın istiyor herkes. Ama bence zamana ihtiyacı var. İsmi var, yüzü gülüyor. Peşin konuşmak istemiyorum. Belli bir kariyeri var. Obi Mikel için de çok büyük iş başarıldı, iyi ki alındı denildi. Ancak; düşündüklerimiz gerçekleşmedi. İstediğimiz oyun şeklini ortaya koyamadı. İnşallah yarınlarda farklı olur. Bugün iyi diye düşündüğümüz bir oyuncu kötü performans sergileyebilir. Ya da tersi olabilir. Obi Mikel’den istediğimiz randımanı alamıyoruz.

"Obi Mikel'in bölgesinde Abdülkadir'i tercih ederim"
Klasik bir düşünceye sahip değilim. Abdülkadir Parmak Trabzonspor’a farklı katkı veriyor. Abdülkadir düşüncesinde olan futbolcular diyorum. Obi Mikel çok iyi bir oyuncu. Ancak; Trabzonspor’a çok uyan bir futbolcu mu sorusu geliyor akıllara. Herkesin farklı düşünceleri oluyor mevkiye bağlı olarak. Trabzonspor’da o mevkide Abdülkadir Parmak stilinde bir oyuncu tercih ediyorum. Fakat; 1 ay sonra farklı şeyler de düşünebiliriz. Peşin konuşmamak gerekiyor.

Ali Kemal Denizci: "Obi Mikel'in hanımı ve çocuğunu mu transfer ettik?"
Futbolculara çuvalla paralar veriliyor. Hanımım şöyle dedi, çocuğum böyle istedi… Biz oyuncunun hanımını, çocuğunu transfer etmedik. Ortada bir anlaşma var. Aman şunu kızdırmayalım, üstüne titreyelim diyoruz. Bizim çocuklara bu kadar titresek farklı olur. Döküyoruz paraları, gönderirken de üstüne para veriyoruz. Sadece Trabzonspor değil, birçok takımda böyle oluyor. Teknik direktörlüğü 20 sene önce bıraktım. İyi ki de bıraktım diyorum.

Ali Kemal Denizci: "Ünal Karaman, Trabzonspor'a gelebilecek en iyi teknik direktördü"
Ünal Karaman, açıklamalarında da olsun kazandığı zaman da olsun güzel mesajlar veriyor. Ünal Karaman'ın dik duran, daha önce büyük takımları çalıştırmış, oturaklı bir havası var. Bu da bize ümit veriyor. Hocalığını da yaptım. Futbolculuğunda da böyle biriydi. Futbol bu. Ne diyoruz? Başarı olmadığı zaman ne yaparsan yap duramazsın. Ünal Karaman, arkasından birilerini konuşturacak biri değil. Bana göre şu dönemde Trabzonspor’a gelebilecek en iyi teknik direktör.