Bordo-mavililer gelecek sezonun geniş kadrosunu oluşturmak için kolları erkenden sıvadı. Yönetim, U-21 Milli Takımı'nda forma giyen Berkay Özcan ve Yusuf Sarı'ya göz dikti. İki futbolcunun da scout ekibi tarafından uzun süredir izlendiği ve haklarında olumlu rapor düzenlendiği kaydedildi. Stuttgart'ın Hamburg'a kiraladığı Berkay orta sahada oynuyor. Gelecek vadeden isim daha fazla süre bulmak ve kendisini geliştirmek için Trabzonspor'a sıcak bakıyor. Marsilya'lı Yusuf Sarı ise hücum hattında görev yapıyor. 20 yaşındaki oyuncu için scout ekibi "Gelişime çok açık. Hızı ve tekniği de dikkat çekiyor" analizini yaptı. Yönetim kısa süre içerisinde resmi tekliflerini sunacak.

JOAO PEREİRA DÜZ KOŞUDA
Uzun süren sakatlığının ardından sahalara dönmeye hazırlanan Joao Pereira dünkü idmanda düz koşu yaptı. Tecrübeli sağ bekin kısa süre içinde tamamen toparlanacağı ve 11'deki yerine döneceği belirtildi. 34 yaşındaki oyuncu ekstra kuvvetlendirme idmanları yaparak süreyi kısaltmaya çalışıyor. Antalya maçına yetişecek.

Trabzonspor'da sakat futbolcular iyileşiyor

ABDÜLKADİR DAHA HIRSLI
Sakatlığı sebebiyle 1 aydır takımdan ayrı çalışan Abdülkadir Ömür dün de sadece düz koşu yaptı. Genç yıldız kendisine yapılan eleştirilerin ardından daha da hırslı. Milli aranın ardından formasına kavuşacak olan 19 yaşındaki futbolcu sakatlık sonrası yine Ünal Karaman'ın gözüne girmeye çalışacak.

ÇİFT İDMAN İLE DEVAM

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Antalyaspor ile oynayacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde çift idman gerçekleştirdi. Ünal Karaman oyuncularından bol bol şut atmasını istedi. Atılan güzel gollerden sonra da "Aferim, aynen böyle devam" dedi.

İdmanın sonunda çift kale maçı kazanan futbolcular zafer pozu verdiler. Ünal Karaman, Milli Takımlar'daki oyuncuların eksikliği sebebiyle genç takımdan birçok futbolcuyu idmana aldı.

VEREME KARŞI OMUZ OMUZA
Bordo-mavili kulüp sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor. Trabzonspor, Tüberküloz günü nedeniyle İl Sağlık Müdürlüğü ile ortak bir çalışma yaptı. "Türkiye için öksürüğünü kapa" adlı kampanyada futbolcular ağızlarını kapatarak fotoğraf verdiler.

BU GURUR HÜSEYİN'İN
Gösterdiği yüksek performansal dikkat çeken Hüseyin Türkmen, Millilerin Arnavutluk'u 2-1 yendiği U-21 maçında boy gösterdi. İlk kez Ümit Milli Takımı formasını taşıyan genç oyuncu "Çok heyecanlıyım. Umarım gelecek dönemde A Milli Takım'a da yükselirim" diye konuştu