Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Zehiroğlu, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de amaçlarının asansör takım olmaktan çıkmak olduğunu söyledi. Trabzonpor ile aynı yerde, Slovenya’nın Kranjska Gora kasabasında 3. etap kamp çalışmalarını yapan Rizespor'da Zehiroğlu, antrenman öncesi açıklamalarda bulundu.
Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Zehiroğlu, Trabzonspor ile aynı yerde kamp yapmalarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi: 
"Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ın Rizespor’u ziyareti oldukça önemli. O mücadeleler sahada oluyor. Ünal Hoca Türkiye’ye mal olmuş, Türkiye’nin güzide bir takımının hocası. Akşam bizi ziyarete geldi, çay içtik sohbet ettik. Bunlar olması gereken şeyler. Nihayetinde iki komşu ilin takımlarıyız. Her ne kadar arada bazı olumsuz olaylar olmuş olsa bile, bunları büyütmek yerine kapatmak gerekiyor. Biz de ona çaba gösteriyoruz. Başkanımız da bu niyette. Sağ olsun Trabzonspor’un yöneticileri olsun, Teknik Direktörü Ünal hoca olsun bizi ziyaret etti ve bizi mutlu ettiler" ifadelerini kullandı