Galatasaray ve Trabzonspor formaları giyen Kamerunlu eski futbolcu Rigobert Song'un beyin kanaması sonucu felç geçirdiği ve hastanede yoğun bakıma alındığı kaydedildi.

Afrika basınında yer alan haberlere göre, 40 yaşındaki Song'un evinde beyin kanaması nedeniyle felç geçirdiği belirtildi. Hastaneye kaldırılan eski futbolcunun, yoğun bakıma alındığı ve durumunun ciddi olduğu bildirildi.

Galatasaray ve Trabzonspor'dan "Geçmiş olsun" mesajı

Song'un eski kulüpleri Galatasaray ve Trabzonspor, geçmiş olsun mesaj yayımladı.

Galatasaray'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, "Yoğun bakımda olan eski oyuncumuz Rigobert Song'a acil şifalar dileriz. Kalbimiz seninle Afrika Aslanı." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor'un da Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakımda tedavi altına alınan eski futbolcumuz Rigobert Song'un biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz." denildi.

Samuel Eto'o'dan da mesaj
Antalyaspor'un golcüsü Samuel Eto'o da vatandaşı Song için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Instagram hesabından paylaşımda bulunan Kamerunlu Eto'o, "Büyük kardeşim Song'a cesaret ve hızlıca iyileşme diliyorum." şeklinde görüş belirtti.

Rigobert Song, 2004-2008 yıllarında Galatasaray ve 2008-2010 arasında ise Trabzonspor formaları giymişti.