Trabzonspor yeni stadı Akyazı'ya geçmeden önce taraftarları vedaya çağırdı. Bordo mavililer resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada 'Artık Avni Aker'de son maçlarımızı oynuyoruz' diyerek Antalyaspor maçının veda maçı olmadığı şeklnde yorumlandı.

Trabzonspor resmi internet sitesinde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Büyük Trabzonsporumuzun Büyük Taraftarı! Yıllardır koca bir özlem içinde beklediğimiz yeni stadımıza kavuşmamıza çok az kaldı. Akyazı'da yeni zaferlere yürüyeceğimiz günleri heyecan içinde beklerken, emektar yuvamıza; Avni Aker'e hep beraber 'elveda' diyeceğimiz günleri sayıyoruz artık... Trabzonsporumuz kurulduğu günden bu yana, nice zaferlerimizin altında O'nun adı yazılıydı. Anadolu İhtilali'ne ev sahipliğini O yaptı. Avni Aker, evimiz; ailemiz; yuvamızdı. Artık orada, son maçlarımızı oynuyoruz. Sonlara doğru tribünlerimizi dolduralım. Çünkü bu bir vedadan ziyade vefadır! Sizleri omuz omuza Avni Aker'de olmaya çağırıyoruz!

Değerli taraftarlarımız! Akyazı Stadyumu için kombine alanlar Antalyaspor maçını izleyebilecek. Kombine sahibi taraftarlarımıza aldıkları kombineye göre yüklemeleri kulübümüz tarafından yapılacak. Yüklemeden sonra taraftarlarımız mesaj yoluyla bilgilendirilecek.

Buna göre;

Doğu tribün kombinesi olanlar Maraton

Batı tribün kombinesi olanlar kapalı

Güney tribün kombinesi olanlar yol tarafı kale arkası

Kuzey tribün kombinesi olanlar deniz tarafı kale arkası

Platinum tribün kombinesi olanlar VIP özel

Sılver ve Gold tribün kombinesi olanlar ise VIP tribünlerine yüklemeleri gerçekleştirilecektir."