Trabzonspor Kulübü, Ankara Kızılay'daki saldırı nedeniyle yayımladığı bildiriyle terörü kınadı, saldırıda babası Kemal Bulut'a kaybeden eski futbolcusu Galatasaraylı Umut Bulut'a da başsağlığı diledi.

Trabzonspor, resmi internet sitesinin giriş sayfasını siyah renkle kaplanırkenı, "Terörü lanetliyoruz" mesajı yer aldı. Kulüp ayrıca internet sitesinden yaptığı, "Teröre lanet olsun" başlıklı yazılı açıklamada da şu ifadeleri kullandı:

"Ankara'da yaşanan terör saldırısı hepimizin yüreğine büyük bir acı düşürdü. Ülkemizin birliğine, dirliğine ve kardeşliğine yönelik bu alçak saldırıyı şiddetle lanetliyoruz.

Şanlı bayrağımız altında toplanan bu millet güçlü bir iradeye sahiptir ve her türlü provokasyona karşı sağduyusunu koruyacaktır. Terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Başımız sağolsun."

UMUT'A BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Bordo mavili kulüp ayrıca Kızılay'daki saldırıda babası Kemal Bulut'u kaybeden eski futbolcuları Galatasaraylı Umut Bulut için de başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Eski oyuncumuz, Galatasaray'ın profesyonel futbolcusu Umut Bulut'un babası Kemal Bulut'un Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonucu hayatını kaybettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Kemal Bulut'a Allah'tan rahmet, başta Umut Bulut olmak üzere ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."