61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, bordo mavililerin devre arasında yapacağı transfer çalışmalarını anlattı.

Çalımbay şu ifadelere yer verdi;

‘’Bizim oyuncuya ihtiyacımız var bir gerçek. Ama söylediğim gibi yönetimimizin, kulübümüzün maddi açıdan sıkıntısı varsa kesinlikle yapmayacağız. Eğer yapabilirsek, bizim alacağımız oyuncu 1 oyuncu olmaz. Bu en az 3 olur. Onun için onu da dikkatli şekilde yapacağız. Geldiğimizden beri maç seyrediyoruz. Şuanda Mehmet Yılmaz Mısır’da gelecek. Ondanda raporlar alacağız. Ondan sonra Başkanımızla yönetimimizle oturup konuşacağız. Başkanımızla dün de konuştuk. Cuma günü toplantı yapacağız. Yüz yüze başı şeyleri açıklamam gerekiyor. Ona göre transfer politikasını çizeceğiz. 

Mevcut oyuncular içinde alacaklar çok sa kesinlikle transfer düşünmüyorum. Mevcut oyuncular içinde çok rahatsız olan oyuncularımız var. Oynamadıklarından dolayı. Onlarla konuşacağız. Oynayabilecekleri yere gidebilirler. Her şeyden önce öncelik kulübümüzün menfaati. Transfer yaparsakta…’’

TRANSFERE CUMA GÜNÜ KARAR VERİLECEK

Her yerden arayış var. Sadece yurt dışından değil. Scout’tan da görüş alacağız. Hepsini birleştireceğiz. Şu bir gerçek bizim 2-3 ihtiyacımız var. Seyrettiğimiz oyuncuların üzerinde duruyoruz. Şuanda hiçbir oyuncu yok. İnşallah Cuma günü başkanımızla bir araya geleceğiz ve karar vereceğiz.  

Seminere mecbur katılıyoruz. Pro Lisla ilgili seminer.. Orada panele katılacağım. Türk futbolunda ki sorunlar ve giderilmesi.. Ona katılacağız. 

Lige baktığınızda bizim açımızdan bakarsanız bizim bir kere oynayacağız ilk 3 maçımız çok önemli. Konya, Fenerbahçe, Göztepe.. 3 tane maçımızı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Konya ile ligle beraber 3 tane maç oynayacağız. Bu maçları çok iyi bitirmemiz gerekiyor. Hep devre arasını konuştuk. İlk defa takımımla net 10 gün çalışacağım. Bunu da iyi şekilde değerlendirip lige çok iyi şekilde girmemiz gerekiyor. Orada ne deplasman ne içerisi fark etmemesi gerekiyor. Yukarıyı yakalama açısından. Lig zor geçecek. Hem altta hem üstte telafisi olmayan maçlar oynayacağız. 

RIZA ÇALIMBAY'IN AÇIKLAMALARIN TAMAMI BURADA