Sezon başında birçok önemli transfer yapmasına rağmen eksik bölgeleri tam olarak dolduramayan Trabzonspor yönetimi gözünü devre arasına dikti...

Teknik direktör Ersun Yanal'ın raporu doğrultusunda savunmanın ve orta alanın sağına takviye yapmak isteyen Bordo-Mavililer bir yandan da UEFA Finansal Fair Play denetimini aşmak için formül arıyor. Alınan bilgilere göre Trabzonspor yönetimi ara transferde alınacak oyunculara bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor.

Yönetim bu nedenle kiralık olarak kadrosuna katacağı isimler üzerine yoğunlaşmış durumda. Rosenborg'un İsveçli sağ beki Jonas Svensson ile temasa geçen yönetimin kiralama teklifi yaptığı öğrenildi. Norveç kulübü düşünmek için süre istedi.

AYDIN: "KİMİ ALACAĞIMIZI GÖRECEKSİNİZ"

Öte yandan başkan yardımcısı Nevzat Aydın transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi... Aydın, "Her geçen gün transfer konusunu daha da netleştiriyoruz. Hep beraber scout ekibi, başkan, hoca, sürekli konuşuyoruz. İsteklerimiz doğrultusunda maçlar izlenip görüşmeler yapılıyor bu süre içinde. Devre arası transfer dönemi başladığında herkes nerelere hangi oyuncuları transfer edeceğimizi görecek" dedi.