fmvoice.gr adlı sitenin haberine göre PAOK’tan Limnios’un kiralanması gibi bir olasılığın olmadığı kaydedildi. Oyuncunun sözleşmesinin seneye biteceği hatırlatılırken bu nedenle sadece satma seçeneğinin açık tutulduğu kaydediliyor.

PAOK’un UEFA Finansal Fair Play Kurallarına uyum sağlamak için paraya ihtiyacı olduğu kaydedilen haberde, Trabzonspor’un oyuncuyu istediği vurgulandı.

Hatırlanacağı üzere Koronavirüs salgınından sonra özellikle tranfser haberlerine ağırlık verilirken Yunanistan bir çok oyuncu Trabzonspor ile yazıldı. Bu oyunculardan biri de Limnios.. Trabzonspor’un gerçekten bu isimle ilgilenip ilgilenmediği ile ilgili ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.. 

21 yaşında ki Dimitrios Limnios, sağ kanat bölgesinde görev alırken aynı zamanda sol kanat ve santraforda da görev alabiliyor. 1.78 boyunda ki oyuncu Athen takımında PAOK’2017 yılında 900 bin Euro’ya transfer oldu. Oyuncunun şu an ki değeri 4,5 milyon Euro olurken bu sezon Yunanistan’da Avrupa Kupaları da dahil oynadığı 33 maçta 6 gol ve 6 asistlik performans ortaya koydu.