61SAAT HABER MERKEZİ-  4 Nisan’da yapılacak toplantıyla ilgili olarak Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu tarafından bir açıklama yayınlandı. 

Divan Başkanlık Kurulu başta Trabzonspor Yönetim Kurulu olmak üzere çok sayıda kurum ve kuruluşu toplantıya davet ederken, bordo-mavili yönetimin bu toplantıya katılıp katılmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Toplantıya katılacaklara da açık çağrı yapan Divan Başkanlık Kurulu “Geçmişe yönelik suç ve suçlu tespiti değil, mevcut sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş bildirilmesi” hususuna değindi.

Konuyla ilgili Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu adına açıklama yapan Başkan Ali Sürmen, şu ifadelere yer verdi:
“Divan Başkanlık Kurulumuz tarafından düzenlenen ''Trabzonspor'un Gelişimi ve Geleceği '' konulu toplantı 4 Nisan 2015 tarihinde KTÜ Osman Turan Kongre Merkezinde yapılacaktır.

Camiamızın saygınlığı adına, Davetli üyelerimizin bu toplantıda geçmişe yönelik suç ve suçlu tespiti değil, mevcut sorunların tespiti ve çözüm önerileri konusunda görüş bildirmesi konusunda azami hassasiyeti göstereceğinden şüphemiz yoktur.

Başta Trabzonspor Yönetim Kurulumuz olmak üzere,  bağlı tüm kurulları, diğer davetlilerimizi, değerli basın mensuplarımıza bir kez daha çağrıda bulunuyor ve Trabzonspor'umuzun birlik ve beraberliği açısından katılımlarını bekliyoruz”