2018 FİFA Dünya Kupası grup mücadeleleri tüm heyecanı ile devam ediyor. Ülkemizde de bir çok takımın oyuncusunu gönderdiği FİFA Dünya Kupası organizasyonunda kulüplerin ekstra kazandı da oluyor. FİFA kulüplere gönderdiği her oyuncu başında ücret ödüyor.

Dünya Kupası heyecanı son sürat devam ediyor. Eleme gruplarının ilk müsabakaları bugün tamamlanırken ülkemizde forma giyen bir çok futbolcu ülkeleri adına 2018 FİFA Dünya Kupası'nda mücadele ediyor.
FUTBOLCU BAŞINA 200 BİN EURO KAZANÇ

FİFA, Dünya Kupası organizasyonu için her oyuncu için kulüplerine 200 bin Euro para ödüyor. Ülkemizde de liderliği Beşiktaş ve Bursaspor'un çektiği bir çok futbolcu milli takımları adına Dünya Kupası'nda mücadele ediyor. İşte 2017-2018 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de forma giyerek Dünya Kupası'na giden futbolcuların listedi.

Türkiye’de Dünya Kupasına en az oyuncu gönderen kulüplerden biri de Trabzonspor oldu. Trabzonspor sadece Nijerya Milli takımında oynayan Onazi’yi Dünya Kupasına gönderirken, 
Beşiktaş ve Bursaspor 4’er, Galatasaray ve Kasımpaşa 3, Karabük, Fenerbahçe, Başakşehir, Alanyaspor, Antalya, Göztepe, Ankaragücü’e 1’er oyuncu ile Dünya Kupasında temsil ediliyor.  (Futbol Arena)