61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor eski Asbaşkanı Ahmet Çubukçu’nun aracı, çalıştığı hastanenin önünde kurşunlandı. Olay sırasında Çubukçu’nun araçta olmadığı, silahlı saldırıyı gerçekleştiren şahsın ise gözaltın alındığı belirtildi. 

Trabzon’da bugün şok bir olay yaşandı. Trabzonspor'da Muharrem Usta döneminde, Asbaşkanlık görevini yürüten ve Özel bir hastanenin Başhekimi olan Dr. Ahmet Çubukçu’nun aracı, çalıştığı hastanenin önünde kurşunlandı.

Olay sırasında Çubukçu’nun aracın içinde olmadığı kaydedildi. 

Aracı, silahla ateş eden şahsın ise Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’un eski personellerinden olduğu kaydedildi. Kimliği henüz açıklanmayan şahsın araca tüfekle ateş ettiği kaydedildi. 

Çubukçu’nun olay sırasında hastanede, hasta muayene ettiği belirtildi. Olayı gerçekleştiren şahsın ise polis ekipleri tarafından gözaltın alındığı belirtildi.

ATEŞ ETMEDEN ÖNCE POLİSİ ARAYIN DEDİ İDDİASI

Olayla ilgili gelen bilgilerde ise şahsın direkt hastaneye gelerek burada otoparka indirdiği belirtildi. Otoparkta bulunan 2 personele polisi aramalarını söyleyen şahsın, çalışanların, “Neden arayacağız” söylemleri üzerine tüfekle peş peşe atış yaptığı kaydedildi. Personellerin otoparktan kaçarak durumu hastane güvenliğine haber vermesinin ardından şahsın araca peş peşe ateş ettiği kaydedildi. Şahsın daha sonra kapıya geldiği burada bulunan güvenlik görevlilerine de polisi aramalarını söylediği ardından da tüfeğini teslim ettiği belirtildi.