Bugün mazbatasını alan Muharrem Usta yönetimi, törenin ardından yaptığı yönetim kurulu toplantısında görevlendirmeleri yaptı.
Görevlendirmelerin ardından ilk olarak futbolcuların alacak sorunu ile ilgili ilgilenecek yeni yönetim hoca konusunda da karar aşamasında.
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, görevi bırakan Sadi Tekelioğlu ile bir görüşme gerçekleştireceği kaydedilirken ardından da Sportif Direktör Süleyman Hurma ile de durum değerlendirmesi yapacak.
Bu arada Sadi Tekelioğlu'na alternatif arayan Trabzonspor'un yeni yönetimi Fatih Tekke ile görüşme halinde. Bordo-Mavililerin efsane golcüsü ile sezon sonuna kadar anlaşacak olan yönetim sezon sonunda Lucescu veya Lucescu ayarında bir isim getirerek Fatih'e onun yardımcısı olması önerisinde bulunacağı kaydedildi. Bu noktada Fatih'in yanında düşünülen bir diğer isim ise Hami Mandıralı. İki isminde kariyerli bir hocanın yardımcılığını yapmayı kabul edecekleri bundan dolayı da sezon sonuna kadar bu isimle yola devam etme olasılığının yüksek olduğu kaydedildi.