İşte pazar günü oynanacak dev derbi öncesi iki ekipte son gelişmeler...

TRABZONSPOR CEPHESİ...

Trabzonspor 3 puan alarak liderlik koltuğuna oturmaya kararlı. Ancak 6 futbolcunun sakatlığı teknik heyeti düşündürüyor.

Fırtına'da Dorukhan, Koita, Abdülkadir Parmak, Serkan ve İsmail Köybaşı'nın sakatlıkları devam ediyor. Hamsik'in durumu ise bugün belli olacak.

AVCI SİFTAH PEŞİNDE

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile kendi sahasında hiç büyük maç kazanamadı. G.Saray ve F.Bahçe'ye kaybeden Avcı bu kez mutlak kazanmak istiyor.

BİLETLER 1 SAATTE BİTTİ

Derbi için satışa çıkarılan 20 bine yakın bilet 1 saat içinde tükendi. 20 bin taraftar, Trabzonspor'un bu sezon iç sahada en fazla seyirci sayısı olacak.

FENERBAHÇE CEPHESİ...

F.Bahçe'de Vitor Pereira milli takımda gol atan formda Serdar Dursun'u ve iyileşen Tisserand'ı ilk 11'de sahaya sürebilir...

GÖREV VEREBİLİR

Vitor Pereira, Letonya maçında golümüzü atan Serdar Dursun'la idmanda özel olarak ilgilendi. Golcü futbolcu derbiye ilk 11'de başlayabilir.

TISSERAND HAZIR

Tisserand idmanlarda hazır görünüyor. F.Bahçe daha önce Szalai-Kim-Tisserand ile 4 maçta sadece 1 gol yedi. Bu üçlü Trabzon'da da sahnede olabilir.

SERDAR'A ÖZEL GÖZLÜK

Norveç maçında gözüne darbe alan Serdar Aziz düz koşulara başladı. Tecrübeli stoper derbide görev verilirse, özel bir gözlükle sahaya çıkacak.