61SAAT SPOR SERVİSİ-SERKAN KILINÇ-Trabzonspor, yıldız transferler yaparak kadrosunu güçlendirirken şimdi en çok merak edilen konulardan biri de bordo-mavililerin göğüs reklamı alıp almayacağı… 

Trabzonspor’un önceki yıllarda ki sponsoru Türk Telekom’un sponsorluktan çekilmesinin ardından UEFA Avrupa Liginde ki ve ligde ki maçlara göğüs reklamı olmadan çıkan Trabzonspor, burada da önemli bir gelir kaybı yaşıyor. Trabzonspor’un yeni sezonda göğüs reklamı almak için çalışmaları sürerken bir çok şirketin de özellikle son yapılan yıldız transferleri ve UEFA’da gruplara kalması sonrası başvuruda bulunduğu ifade edildi. 

Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, “Trabzonspor, formalarına alınacak göğüs reklamı için reklam departmanımız çalışmalarını sürdürüyor. Kulübümüze sponsorluk için bir çok firma başvuruda bulundu ve çok sayıda teklifler var. Ancak burada önemli olan istenilen rakama vermek ve Trabzonspor’un hak ettiği değeri bulması. Sonucunda Trabzonspor, marka değeri yüksek bir kulüp” dedi.
Trabzonspor’a yapılan başvurularda Türkiye’nin üst düzey şirketlerinin de bulunduğu öğrenildi.