61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor’da 2-1 kaybedilen Göztepe mücadelesinin ardından Onur Kıvrak’a destek mesajları sürüyor.

Mücadelede yediği hatalı golle gündeme oturan Onur Kıvrak maçın hemen ardından “ İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık. İlk yarı %100 hatalı yediğim bir gol var. Takım arkadaşlarım ve başta hocam haklarını helal etsin. Çok iyi çalışıyoruz, bugün maalesef özverilerinin sonucunu benim yüzümden alamadılar. Bu kulübe 11-12 yıldır hizmet ediyorum. Hep destek verdim, her zaman arkasında oldum. Sakat sakat oynadım. 2. golden sonra tepkileri de anlıyorum, ona da eyvallah. Maddi, manevi her şeyi kenara bıraktım. Herhalde yüzüm eskidi, eski performansımda da değilim. Ne söylesem boş. 11-12 yıldır hizmet ettiğim bu kulüpte elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalıştım. Canları sağolsun hepsinin. Bugün mağlubiyetin sorumlusu benim. Bütün camiadan özür diliyorum. Sonuç olarak hocam oturur ve karar verir." demişti.

ONUR MESAJLARI

Onur Kıvrak’ın açıklamaların ardından Ünal Karaman “Onur bizim canımız” demişti. Bugün de Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu Onur Kıvrak’a “Onur bu kulübün onurudur” demişti.

BURAK'TAN ONUR PAYLAŞIMI

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor golcü oyuncusu Burak Yılmaz da takım arkadaşına fotoğrafla destek verdi. İkilinin güldüğü paylaşan Burak Yılmaz Onur Kıvrak’a yanında olduğunu belirtti. 

HUGO’DA PAYLAŞTI

Göztepe mücadelesinde 90+5’de attığı gol VAR kararı ile verilmeyen Hugo Rodallega ise kararın verildiği andaki fotoğrafını paylaşarak sonuçtan büyük üzüntü duyduğunu belirtti. 

Bordo Mavili taraftarlar Rodallega'nın fotoğrafına adeta yorum yağdırdı.