Spor Toto Süper Ligin 8. haftasında 21 Ekim Pazar günü deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da, tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılırken, Galatasaray’ın, Gençlerbirliği ile 3-3 berabere kalıp puan kaybetmesinin ardından bordo-mavililer gözünü zirveye dikti. Son 3 haftada galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş'a konuk olacak olan bordo-mavililer rakibi karşısında alacağı 3 puan ile zirvenin tepesine bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Beşiktaş’ı mercek altına alan Trabzonspor'da teknik direktör Şenol Güneş, rakibin eksik bölgelerini tespit ederken, taktik çalışmalarına buna göre yön verdi. Zorlu maçın hazırlıklarını tam kadro sürdüren bordo-mavili takımda sezon öncesi ve sonrası ideal kadro kurmakta zorluk yaşayan deneyimli teknik adamın Beşiktaş karşısına ideale yakın bir kadroyla çıkmaya hazırlandığı öğrenildi.

MARC JANKO HEYECANI
Avusturya Milli takımında Kazakistan'a attığı 2 golle Trabzonspor taraftarlarını heyecanlandıran Marc Janko'nun Beşiktaş'a karşı ilk 11'de forma giymesine kesin gözüyle bakılırken, Trabzonspor’da ortaya koyacakları ise merakla beklenmeye başlandı. Teknik direktör Şenol Güneş ise kanat organizasyonlarında topları Janko ile buluşturulmasını istedi. Güçlü fiziğiyle hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çeken oyuncunun Milli takım forması altında attığı gollerle elde ettiği özgüveni Beşiktaş maçında da sahaya yansıtması bekleniyor.