Özel uçak ile 09.30'da hareket eden bordo-mavili kafile, Rodos adası üzerinden Larnaka Havalimanı'na ulaşacak, buradan da karayoluyla maçın oynanacağı Lefkoşa'ya geçecek.
Bordo-mavili takımın 20 kişilik futbolcu kadrosunda Onur Kıvrak, Fatih Öztürk, Zeki Ayvaz, Olcan Adın, Aykut Akgün, Paulo Henrique, Gustavo Colman, Alanzinho, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Emre Güral, Adrian Mierzejevski, Abdulkadir Özdemir, Kadir Keleş, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Jose Bosingwa, Florent Malouda, Souleymane Bamba ve Didier Zokora bulunuyor.
Arena'da şok ölüm!Portekiz onu konuşuyor!uyurken ingilizce - mesutGalatasaray'ın kabusu Ronaldo!Fernandes imzayı atıyor !diyet yüzüğüİspanyollar 8 G.Saraylı ile dalga geçti''Hiç kolay değildi''Terim: Maçın kırılma anı..Ronaldo'dan 6-1 yorumuGalatasaray tarihinde bir ilk!iscanavariPepe Drogba'yı hastanelik etti !Terim'i çıldırtan üç G.SaraylıMuhteşem koreografi
123456789101112131415

VOLKAN ŞEN SON ANDA KADRODAN ÇIKARILDI

Trabzonspor'da teknik direktör Mustafa Akçay tarafından kadroya alınan Volkan Şen, son anda sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, ''Oyuncumuz Volkan Şen, her iki bacağında da oluşan kas ağrıları nedeniyle Apollon Limassol maçı kadrosundan çıkarıldı. Volkan'ın yerine kadroya Kadir Keleş dahil edildi'' ifadelerine yer verildi.

Sezon başında transfer edilen ancak sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Bosingwa ise ilk kez kadroya dahil edildi. Bu futbolcunun yarınki karşılaşmada görev alması bekleniyor.
Trabzonspor'un Apollon Limassol maçına Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Olcan Adın, Aykut Demir, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Malouda, Yusuf Erdoğan ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

GOL GÜVENCESİ HENRİQUE

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmada gol güvencesi Brezilyalı oyuncu Paulo Henrique olacak. Bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi ön eleme turları ve play-off turundaki 13 golünün 7'sini kaydeden Henrique, Apollon Limassol maçında da gollerini sürdürmeye çalışacak.
Henrique'nin bu sezon UEFA Avrupa Ligi ön eleme ve play-off turunda attığı goller şöyle:

Trabzonspor-Derry City (4-2)......................: 1 gol
Derry City-Trabzonspor (0-3)......................: 2 gol
Dinamo Minsk-Trabzonspor (0-1)................: 1 gol
Kukesi-Trabzonspor: (0-2)...........................: 1 gol
Trabzonspor-Kukesi (3-1)............................: 2 gol

İSPANYOL HAKEM YÖNETECEK

GSP Stadı'nda oynanacak ve TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Antonio Miguel Mateu Lahoz yönetecek. Lahoz'un yardımcılıklarını Pau Cebrian Devis ve Jose Manuel Fernandez Miranda yapacak.